Следва

NYFW: Чантите. Най-добрите модели от нюйоркските дефилета

Поредната: Линдзи Лоън пусна модна линия

Може би в сезона преди коледните празници е най-удачният момент да пуснеш модна линия, а може би не?...

All fashion преди 7 години

Може би в сезона преди коледните празници е най-удачният момент да пуснеш модна линия, а може би не?

Линдзи Лоън това обаче не я интересува, защото фешън дизайни с нейното име вече са факт. Актрисата е твърдо решена да засенчи яките тениски с надпис на Pablo дело на Кание Уест и да разбие пазара с тишърите от бранда й Lilohan.

За щастие обаче зад модната идея на Лоън седи доста по-сериозна кауза или поне така твърди самата Линдзи. Актрисата публично обяви, че пуска модната си линия само и единствено за да събере пари за благотворителна кауза.


Всеки закупен дизайн от бранда на Лоън, цените на които са между 24 и 35 долара, ще носи приходи за Caudwell Children - организация, която подкрепя децата с увреждания във Великобритания.

Любопитното е, че всички тениски, суичъри и потници от модната линия на Линдзи носят надписа: "I only speak Lilohan" - самата актриса иронизира себе си и напоследък нашумелия й "европейски акцент", за който се вдигна скандал из медиите отвъд Окена.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.