Следва

„Контраплан” представя нови пет български късометражни филма на 9 и 22 ноември

Филм ни зове да колоездим по поречието на р.Дунав! Гледаме трейлъра!

Готов е официалният трейлър на документалната продукция със заглавие “Дунав Ултра – Филмът”...

Movies & TV преди 7 години

Готов е официалният трейлър на документалната продукция със заглавие “Дунав Ултра – Филмът”, посветен на популяризирането на велотуризма по поречието на р.Дунав и веломаршрута "Дунав Ултра", следващ северната граница на България.

На 13 ноември трейлърът ще има своето официално представяне пред публика в рамките на фестивала за екстремни спортове и приключения “Дните на предизвикателствата”.

Премиерата на трейлъра ще бъде в неделя от 17:15ч в аулата на Университет по архитектура, строителство и геодезия, на бул. „Христо Смирненски“ 1.

За “Дунав Ултра 3: River Monsters”:

В края на това лято се състоя необичайно спортно изпитание-риалити. “Дунав Ултра 3: River Monsters” е името на кампанията на 682-километров маратон в подкрепа на велотуризма по поречието на Дунав. Изпитанието премина по едноименния веломаршрут "Дунав Ултра", следващ поречието на река Дунав до Черно море в рамките на българската граница.

Кампанията предизвика широк интерес сред медиите като беше подкрепена официално и от Министерство на Туризма, Община Видин, Община Свищов и Община Русе.

Събитието бе следено на живо във фейсбук, както и чрез специални GPS устройства, прикрепени към участниците. Общо над 20 хиляди души са посетили сайта на веломаршрута Дунав Ултра по време на кампанията, за да се запознаят с целите на предизвикателството - www.dunavultra.com

В същото време, снимачен екип проследи подготовката и засне подробен видеоматериал с основните мотиви на участниците, както и най-интересните и драматични моменти по време на самото изпитание. На 13 ноември ще бъдат представени първите кадри от него.

More Movies & TV