Следва

Френски аниматори пуснаха "ужасно дразнещ" късометражен филм

Без стрес & много секс: Храните за спокойствие и високо либидо

Стресът е нещо изключително гадно. Освен че ви прави нервни, болни и злобни, той най-вече убива желанието ви за секс...

Health преди 7 години

Стресът е нещо изключително гадно. Освен че ви прави нервни, болни и злобни, той най-вече убива желанието ви за секс.

Наистина ли не знаехте?
Да, за да се бори с нивата на стрес, тялото ни всъщност изключва половите хормони, така че да успеем по-добре да се справим с кризата, която ни побърква и изкарва извън нерви.

С други думи, тялото ви се фокусира в производството на хормони на оцеляването, а не за създаването на потомство.Това определено никак не е добре, защото може да ни донесе куп други здравословни проблеми. Според експертите обаче, за да преборим стреса трябва да увеличим производството на един основен хормон: тестостерон.

"Тестостеронът е това, което помага за производството на естроген в организма", обясняват лекари. "Така че, повишаване на сексуалния ви живот е толкова лесно, колкото да увеличи нивата на тестостерон. Можете да направите това чрез храни и някои прости, естествени неща", допълват още експертите.

Да, правилно сте разбрали можете да имате живот без стрес и с много секс само с тези 7 храни, които сме ви показали в галерията горе >>>>>

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.