Следва

Сребърен медальон Love Coins от Thomas Sabo

Френски аниматори пуснаха "ужасно дразнещ" късометражен филм

Точно как би изглеждал Адът на перфекциониста, ни разказват от френската анимационна студия Parallel...

All About Life преди 7 години

Точно как би изглеждал Адът на перфекциониста, ни разказват от френската анимационна студия Parallel. Заглавието на филма е "Неудовлетворение".

В кратката анимация са събрани куп ужасно дразнещи моменти, които се случват на всекиго: кен с газирана напитка, който отказва да падне от автомата, баскетболна топка, балансираща на ринга на коша, абсолютно нагло отказваща да падне в него, изпращане на файл, който не помръдва от 99% степен на изпълнение, и все такива "разтреперващи" ужасии, които могат да влудят и най-големия търпеливец и философ.

Авторите толерантно, изнервили ни докрай с адски симпатичния си филм, обявяват и конкурс: всички желаещи могат да изпращат собствени разработки по ежедневни случки, които успешно ги изкарват от равновесие. Значи, чакаме обемно продължение и желаем спокойствие и само спокойствие!  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.