Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 8 The Sushi Bar

“Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“: Календарът на Opel за 2017 година е тук

“Какво правя тук? Това няма да завърши добре!”. Такива мисли – или нещо много подобно – вероятно са минавали през главата на Grumpy Cat по време на снимките на календара на Opel...

All About Life преди 7 години

“Какво правя тук? Това няма да завърши добре!”. Такива мисли – или нещо много подобно – вероятно са минавали през главата на Grumpy Cat по време на снимките на календара на Opel с Джордия Мей Джагър през юли във филмовото студио Бабелсберг. Очевидно бе, че котката-модел за календара не само не бе впечатлена, но и нека да го кажем направо, доста недоволна. Но именно като такава всички познават Grumpy Cat - най-известната котка с 8.7 милиона „харесвания“ във Facebook. И все пак подобно поведение не повлия на резултата: междувременно дванайсет календарни мотива от известната фотографка Елен фон Унверт вече са завършени и са повече от впечатляващи.

Първите снимки на календара с новите участници в кампанията на Opel са многообещаващи: Джорджия Мей Джагър разкрива първите подробности за новия Opel Insignia и повдига завесата на секретността в гъстата есенна мъгла. Революционният електрически автомобил Ampera-e също прави своя дебют, включително и наелектризиращо спиране за зареждане за следващите 500 километра. Толкова мистични и мечтани, колкото сезонните пейзажи отзад, те обаче не успяват да предизвикат усмивка на лицето на Grumpy Cat. Но именно заради своите изключителни противоположности, постоянно сърдитата котка и съблазнителният супермодел Джорджия Мей Джагър осигуряват вълнуващо и непогрешимо излъчване в мотивите, перфектно аранжирани от Елен фон Унверт.

Феновете на Opel, Grumpy Cat, Джорджия Мей Джагър и Елен фон Унверт могат да очакват с нетърпение вълнуващата изложба с календарни мотиви в началото на 2017 година. Всички артисти, включително Grumpy Cat ще бъдат представени на вернисажа.

А за тези, които повече не могат да чакат, от средата на ноември 2016 година ще бъде предоставена силно лимитиранa серия на календара на Opel “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“ на opel-collection.com.

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 4 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.