Следва

Еликсир за красота в наши дни

Какво кара мъжете да полудяват по теб

Колкото и да се говори, че в жената най-важното е вътрешната красота, все пак мъжете на първо място обръщат...

Nails преди 14 години

Колкото и да се говори, че в жената най-важното е вътрешната красота, все пак мъжете на първо място обръщат внимание на външността - така са устроени. Какво се крие зад понятието красива жена, според мнението на мъжете?

На първо място това е поддържаната външност. Външният блясък предизвиква у мъжете трепет. Какво значи поддържана жена? Чиста, красива коса и умел грим. Поддържана съвсем не означава ултрамодерна! Мъжете не следят особено модата и новото повече ги шокира, отколкото им привлича вниманието. Приятната, стегната, кадифена кожа винаги изглежда красиво.

Естествено и чистите спретнати дрехи. Освен лицето поддържани трябва да бъдат и ръцете. Много често жените се отнасят небрежно към ръцете и ноктите си, а това ги прави небрежни...

Лицето
Чертите на лицето според мнението на много мъже трябва да бъдат правилни, въпреки че е сложно да се каже какво значи правилни черти. Нали в това понятие всеки влага свой смисъл. За едни лицето на Камерън Диас е идеално, за други идеал за красота се явява Джулия Робъртс. Тези жени много мъже ги признават за красиви. Ако обобщим, като цяло се получава лице без видими физически дефекти с умело нанесен естествен макиаж. Което значи, че ако се постарае всяка жена може да изглежда красиво.



Фигура
Като цяло за мъжете са важни пропорциите и стойката - осанката. Правилната стойка прави зрително жената по-привлекателна. И гърдите да са си на място и коремът да е стегнат, освен това не напразно поетите възпяват царствената осанка на своите музи. Красивата жена от нищо не се притеснява, тя ходи с гордо вдигната глава. Може да се направи извод, че жена, която се смята за красива, изглежда такава и в очите на мъжете.



Увереност
Вътрешната увереност в своята красота жената подсъзнателно я предава и на мъжа. Ако жената е уверена в това, че е красива, такава увереност се предава и на мъжа до нея. Изобщо красивата жена – това е щастливата жена. Мъжете са като деца - привличат ги жени, които нямат проблеми. А всичко, което ги привлича им се струва красиво. Всеки нормален човек се чувства комфортно до щастлив събеседник. Вътрешната красота – това е работа над себе си. Нали всяка жена има свой вътрешен свят и колкото е по-хармоничен, толкова тя е по-интересна.



Усмивка
Щастливата жена се усмихва често и това е още едно от качествата й. Усмивката краси всеки човек и това трябва да не се забравя! Няма нищо по-лошо от намръщена, загрижена за проблемите си дама. Дори супер моделите в такива моменти изглеждат непривлекателни.



Любов
Любимата жена на мъжа винаги му се струва красива!
Ако си обичана, то за този конкретен мъж си кралица на красотата! Затова от цялата си душа ти желаем да бъдеш обичана жена!

More from View Sofia

More Nails