Следва

Фаворитите ни от История Втора "ХОТЕЛЪТ" засега

Спортът е до нас и ние сме до спорта с Adidas

Раз, два, три, деня си изпъстри...

 

All About Life преди 7 години

Раз, два, три,
деня си изпъстри,
главата избистри,
умората ти надхитри!
Три, два, раз,
ела отново с нас,
и за да си в час -
винаги спортувай с аdidas!

Ето това смело заявява екипът на ViewSofia, който има удоволствието да бъде част от ободряващо, горещо и зареждащо деня с енергия спортно преживяване, ръководено от прекрасните, професионални фитнес-инструктори Михаела Маринова и Николай Кирилов от Orange Fitness.

Една ексклузивна, 45-минутна функционална тренировка в центъра на София, проведена в страхотна атмосфера, отпускаща обстановка и насърчаваща музика в… Не! Не в зала с уреди, а в прелестно обновения Home Court магазин на adidas, на бул. Витоша 5, идентичен с тези на представителните магазини в Париж, Лондон, Берлин, Токио, Ню Йорк и Москва, който, макар и за кратко, се преобрази в истински мини фитнес клуб. Както всеки път, когато водят тренировките си, и днес Михаела и Николай са супер - обясняват прецизно на всички как е правилно да се изпълняват упражненията и в буквалния смисъл на думата да ни изпотят! Което раздвижва всяка фибра на мускулите и някак денят ни продължава по коренно различен начин.



По време на сгряващата среща имаме удоволствието да тестваме тениски и други артикули от най-новата есенно-зимна колекция на adidas CLIMAHEAT. Спортните фланелки са уникални и горещо ви ги препоръчваме! Отличават се с авангардна затопляща система и не изпотяват. Иновативната гама предлага най-топлите, най-леките и най-дишащите дрехи, които някога сте виждали, и преспокойно можете да ползвате докато бягате, тренирате или спортувате на открито. В огромния магазин могат да се намерят още и отделни зони, посветени на основните линии на марката – Athletics, Running, Training Football, adidas Stella McCartney, Stella Sport и Originals.



За перфектен финал на подобна хормонална обмяна на вещества в телата, най-добрият завършек е био закуска, твърдят любезните ни домакини. Подкрепени в тезата си от фитнес инструкторите, подплатяват общото мнение с напълно здравословен и в спортен дух fitmeal, под формата на хапки с пилешко филе на плоча, паста от червен боб и свежи зеленчуци, хапки с паста от нахут и зеленчуци на плоча, маслинови веган кюфтенца с овесени ядки и задушени зеленчуци, сурови бонбони с червени боровинки и портокалови корички. И смути-напитки за освежаване от био мака, тахан и малини, също банан, джинджифил и бадеми, както и нечовешки вкусната комбинацията от банан и Био спирулина.



Ммм! Вкусно и полезно! Защото аdidas е марка, вдъхновена от истинското, спортния дух, и буквално приближава спорта до нас и нас до спорта. Така че:

Раз, два, три,
деня си изпъстри,
главата избистри,
умората ти надхитри!
Три, два, раз,
ела отново с нас,
и за да си в час -
винаги спортувай с аdidas!


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.