Следва

Трите най-лоши навика, които увреждат врата

Фаворитите ни от История Втора "ХОТЕЛЪТ" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение ...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ВТОРА ТУК

Владислава Тодорова

"В първия момент се стъписа. Бе готова да върне розата на келнера, но той беше изчезнал. ,,Твой Ж.,, - кой твой Ж., аз нямам Мой-помисли си Лора. Изтръпна при мисълта, че Жером си прави извратена шега с нея, задето е толкова отворена ,,онлайн,,. После помисли за Жоро, но той мразеше да го наричат така, камо ли сам да го направи. Посегна към HP-то си, отвори ново съобщение, за да започне ,,срещата,, , но спря. Любопитството бе по-силно от нея. Допи кафето и понечи да си тръгне, когато келнерът дойде с нова бележка. ,,Няма да те чакам цяла вечност,, . Ааа не! Край! Това е истински абсурд! Беше бясна и имаше за какво. Тръгна към стая 307 и спря. Какво щеше да му каже? Кой изобщо беше този МУ? Тя беше силна на приказки, но само в пАРОЛа. Какви ли щеше да ги надроби, не й се мислеше. Първата бележка ако беше грешка, то втората не, със сигурност. Почука на вратата. Никой.... Пак почука, напрегната до краен предел. Вратата отвори...".

Галина Колева

„Съблечи това зелено одеяло, облечи се с розата и се качи в стая 307! Твой Ж."...

Лора се вцепени от недоумение. Какво означаваше това,как е възможно,та той беше в Лондон! Почуди се какво да прави,дали да се качи в тази стая или тихо да си тръгне. И реши,-"Какво пък,трябва да се кача и да разбера какво ме чака там ".

Лора взе розата и се качи в асансьора. Когато стигна до стая 307 се спря пред врата,помисли още малко,и почука на вратата!

Вратата бавно се отвори и там стоеше...".

Аделина Веселинова

"Мислите препускаха в главата й като вихрушка.Жером?!-,та те се познаваха само онлайн,нямаше как да разбере коя и къде е.Жоро?!-след всички грозни сцени при раздялата им едва ли би посмял да я потърси отново.

-Келнер!-извика тя и само след секунда служителят стоеше въпросително пред нея.
-Кой ви даде бележката?-зададе въпроса си с тон,който не търпеше шикалкавене.
-Един господин,мадам.Висок,тъмнокос,облечен в син костюм.-отвърна й келнерът.
-Благодаря-отговори тя и вече беше сигурна,че човекът, изпратил бележката и розата е Георги.

Как бе разбрал къде е?Какво ли искаше?Може би да се извини,да я помоли да му прости.Никога!Вече бе преживяла най-трудните дни след раздялата и сега всичко за нея беше спомен за една връзка,която може и да е била любов,но споменът бавно,но сигурно избледнява.Дали да се качи,или по-добре да си тръгне?След няколкоминутен размисъл и с вече възвърнат цвят на лицето,Лора стана,свали одеялото...".


Ето и фаворитите ни от ИСТОРИЯ ПЪРВА.

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.