Следва

We love: Boyish мацката Лили

Новата херцогиня Катрин

Докато кралските й роднини са представени в предизвикалия фурор сериал "The Crown", Катрин най-накрая е на път да получи свой собствен ТВ портрет...

Други преди 7 години

Докато кралските й роднини са представени в предизвикалия фурор сериал "The Crown", Катрин най-накрая е на път да получи свой собствен ТВ портрет.

Запознати издават, че нежната брюнетка Шарлът Райли ще е новата херцогиня на Кеймбридж, тъй като съвсем скоро ще се превъплъти в ролята на Катрин за ТВ адаптацията на пиесата "Крал Чарлз III".

Половинката на сексапилния Том Харди - Шарлът, е изключително развълнувана от новата си роля и я приема като същинско предизвикателство, издават нейни колеги.

"Катрин е наистина много интересна жена, особено в контекста на тази пиеса, за мен това е уникален шанс за професионално предизвикателство и вече нямам търпение да вляза в кожата й", казва пък самата Райли.

Очаква се ТВ драмата, в която се разказва за предполагаемия живот на принц Чарлз, ако той приеме трона от майка си кралица Елизабет II, да се излъчи по BBC Two, но дата все още не е обявена.

More Други