Следва

Добре дошли в изповедалнята: Гледаме ли жените порно?

Фаворитите ни от История Трета "АСАНСЬОРЪТ" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме ...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ТРЕТА ТУК

Анелия Ангелова

"В отговор на Вашата молба за осиновяване на дете от социален дом "Мечта", имаме честта да Ви уведомим, че желанието Ви е уважено. Моля да заповядате в удобен за вас ден и час, за да уточним детайлите около бъдещото осиновяване. С уважение директор на дом "Мечта".

Мариана се разплака от щастие. Не можеше да повярва, че нейната мечта да се сдобие с детенце най-накрая ще се реализира. От момента, в който разбра, че всички опити да се сдобият с рожба със съпруга й са обречени на провал, двамата нямаха никакво съмнение, че ще използват всички възможни варианти, за да отгледат дете. И ето, накрая след всички мъки, тревоги, неуспехи, бюрокрация, дом "Мечта" предлага да сбъдне тяхната мечта. Мариана не беше на себе си от щастие. Четеше отново и отново писмото. Целуваше монитора на своето HP - в момента то й се струваше най-любимата вещ, която й донесе благата вест. Сега трябваше да уведоми съпруга си по най-бързия начин. Той щеше да подскочи от радост. Но как да му съобщи - не й бяха останали думи. И тогава й просветна една оригинална идея..."

Габриела Ангелова

"В отговор на Вашето запитване за възможността да използвате услугите на клиника "Мариам", Ви уведомяваме, че документите, които сте представили отговарят на изискванията и пациентът може да постъпи за лечение още другата седмица. Моля да се свържете с административния персонал на клиниката, за да уточните точната дата на приемане.

Мариана едва не припадна. Още преди година и половина, когато разбра,че нейното малко братче - Пепи, е болен от ужасна болест, тя нито за момент не загуби кураж, че лечение има и тя ще успее да спаси най-скъпото й същество. Месеци наред обикаляше болници и институции, за да намери решение. Месеци наред удряше на камък, защото нито един хирург не се наемаше да оперира Пепи. И ето сега - лъч надежда. Усилията й се увенчаха с успех. Пепи отново ще бъде онова ..."

Ето и фаворитите ни от ИСТОРИЯ ПЪРВА и ИСТОРИЯ ВТОРА

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 17 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 17 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.