Следва

Тропическа салата с киноа

Добре дошли в изповедалнята: Гледаме ли жените порно?

В новата ни рубрика няма да се правим на кокетно непорочни и на приятно разсеяни...

All About Life преди 7 години

В новата ни рубрика няма да се правим на кокетно непорочни и на приятно разсеяни, а ще се понесем на вълната "културна революция", която ни насърчава да бъдем по-отворени и по-отговорни за собствения си живот, респективно щастие, по-сексуални и по-малко притеснителни, и неподвластни на страхове или срам по теми като мъже, секс, легло и свирки, опс... май трябваше да кажем орална любов.

Думата на днешния ден е ПОРНО! Открай време се знае, че силните ни половинки са склонни да бъдат по-визуално облъчени и по-възбудени, гледайки филмчета от жанра, което води често до прекомерна употреба на филмчетата за възрастни.

Според проучвания и изобилие от потвърдени и непотвърдени данни, жените обаче също гледат порно! И то много порно! Взимаме например статистиката на гиганта в тази област PornHub, откъдето твърдят, че аудиторията им се състои от над 40% представителки на нежния пол. Друго изследване, което привлече вниманието ни заявява, че дамите са изключително любопитни на тема порно и над 60% от тях го гледат повече от 5 пъти месечно, дори и по-често.

Защо ли? Редно е да попитаме "Защо не?". След като мъжете могат да го правят, защо и ние, жените, да не можем. Все пак е научно доказано, че порното помага на дамите да се освободят от натрупания стрес, както и да разнообразят сексуалния си живот.

Жените имат сексуални пориви... смеем да кажем /не викайте Разпни ги!, доказано е!/, дори по-големи от тези на силните си половинки.

А ето и как се изповяда по въпроса "Гледаме ли порно жените?" редакцията ни:

Миглена

"Чувайки въпроса в ума ми изскача Blue velvet на David Lynch или Нимфоманката на Триер. Е, това си е порно побрано в изкуство, фетишизъм и всякакви S&M трансформации, не че нещо... Та, като изключим неприятните категории из торент сайтовете, които те карат да се замислиш аз бисексуална ли съм ако сложа тикче и на секцията Lesbo порното си е хубаво нещо. И който твърди обратното е...хм доста объркан със собствената си сексуалност. Понеже дали порното ще е на клипче, списание или разголена корица, то си е порно. Останалото остава на фантазията и как ще я използваме. Моята ми служи много добре!"



Марта

"To watch porn or not to watch? - that is the question. Не крия, че има случаи, в които докато се разхождам из скучните телевизионни канали в малките часове, попадам на някое порно, което ми задържа интереса за n-минути на брой. Но като цяло в 80% от случаите или мъжът, или жената не са особено лицеприятни, което автоматично ме отказва да продължа да гледам. Но признавам, че ми е интересно и забавно да гледам, когато съм на подходящата вълна. И все пак, предпочитам да съм главно действащо лице в реалността, а не просто порно потребител."



Зорница

"Че какво му е на порното?!? Свят широк, нужди – многостранни! Потребностите на всеки един жив човек на планетата в даден миг се свеждат до т. нар. „животински необходимости”. Щом има търсене, има и предлагане. Да задам ли и в този случай клишираната питанка „Кой е луд – този, който продава или купува баницата?”! Като си гладен – ядеш, като си жаден – пиеш, като ти се спи – спиш. Така че за мен въпросът дали жените гледат порно, е идентичен с този за баницата! Не намирам нищо странно и смятам, че отдавна би трябвало да не се счита за срамно – едва ли не, когато една жена в очевидна полова зрялост, независимо от възрастта си, „признае”, че хвърля по едно, две очи на подобни филми."

Цветина

"Гледам порно и никак не ме срам да си го призная. Да, често се случва. Да, възбужда ме! Има обаче едно голямо НО...харесвам soft филмчета за възрастни, а не тези в които актьорите се ч*кат все едно идва края на света, и не тези, в които няма грам от онова красивото и естетическо усещане за секс и еротика. Всичко трябва да изпипано, да има що годе добре изигран емоционален заряд и, разбира се, жената да не е просто парче месо. Лесно е, представете си една много по-сексуална версия на "Малена". А като говорим за порно нямам как да не спомена, че някак си все още не мога да свикна, че идеята една жена да гледа порно е много табу, подобно на това жена да гледа футбол."

Елена

"Ми, не гледам порно, честно. Има ред характеристики този жанр, които ме "разсърдиха" с него в последните няколко декади. Много ми е еднопластово, няма сюжет, няма сценарно усилие, а и да има, то е на едно такова ниво, че чак боли от тъпня. Аз предпочитам да смятам, че и в секса, и в еротиката, трябва да има сюжет, история или поне фундамент за спомен след финала. Освен това, за добро или лошо, жанрът няма накъде да се развие. Каквото през 70-те, такова и сега, с едничката разлика, че са по-редки мустакатите протагонисти. Пък времето си тече, визията се изменя, абе, живеенето е друго. Има една вехтост в цялата работа, нещо демоде, което ме дразни. А, и, нека си го кажем, това, което може да се случи като еротичен филм в една реална спалня, кухня, под, таван и пр., просто няма как да се заснеме. Издишате, колеги от порното, издишате. Вдъхновение трябва, размах. Репликата не е моя, а на симпатичния до припадък, вече преселил се в отвъдното Велко Кънев от филма "Оркестър без име". Дано не ми се разсърди, че го цитирам тук, но какво пък, човещинка..."



Понеже ни е интересно какво мислите вие, нашите читатели, по въпроса, който разискваме: "Гледат ли жените порно?" , отговорите си можете да дадете в анкетата ни долу>>>  P.S.: Ще ни извините, господа, но засега се допитваме само до нежния пол, скоро и до вас! :)
 

Анкета

Гледате ли порно?

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.