Следва

Цветна чанта

Напълно неочаквана комбинация. Къси джинсови панталони

Късите джинси са нещо, което всяка една градска жена притежава в гардероба си. Това е дреха, която е вечна...

Fashion преди 14 години

Късите джинси са нещо, което всяка една градска жена притежава в гардероба си. Това е дреха, която е вечна, която е актуална всеки сезон и седи добре с всичко, особено при наличието на хубави бедра. Тази пролет раздърпаните джинсови панталонки отново се завръщат на мода като специфичен уличен тренд.

При тях има едно единствено правило. Колкото по-раздърпани, разпокъсани и стари изглеждат, толкова по-добре. Виж как, къде и с какво можеш да ги носиш:

Street Chic

Най-подходящото място за късите панталони е на улицата. Става да отидеш с тях до магазина, да излезеш на кафе, да поседнеш в парка. Нужни ти са само ниски обувки тип пантофки, обикновен бял топ, жилетка ако времето се влоши и голяма чанта. Просто, семпло, но впечатляващо.

Etno Chic



Късите панталони стоят добре с почти всякакви обувки, но най-много им отиват високите токове. Все пак целият ти крак е на показ и трябва да изглежда строен и стегнат. Ако се вдъхновяваш от дизайнери като Roberto Cavalli ти е нужна само копринена туника на цветя и обувки на висок ток. Все пак етно мотивите и ресните са на мода.

Party Stars


Когато отиваш на парти, не е нужно да прекаляваш. Трябва да знаеш, че малкото е в повече и няма смисъл да си с осем гердана, 12 гривни, 3 пласта грим и още куп неща. Един ефектен топ, къси панталони и римски сандали на висок ток правят чудеса.

Business Lady



С къси панталони можеш да отидеш дори и на работа. Е ако работиш в банка или друга подобна институция, не е препоръчително да се появяваш така, но пък ако работиш в офис, в който хората ходят нормално облечени ти е позволено. Добави само бяла риза от лек памук, черно вталено сако и обувки на висок ток. Готова си за бизнес дела.

Ultra Fashion



Късите панталони са неизменна част от гардероба на модните икони. Точно поради тази причина и ние харесваме тази дреха толкова много. Защото е секси, модерна и прави впечатление. За да си уникална и незабравима ти е нужен само обикновен топ в черно или бяло, умопомрачително сако като това на Balmain и изящни обувки на висок ток.
 

More Fashion