Следва

Face to Face с Тея Трошанова

Стилът на Даян Перне

Тази жена няма как да бъде сбъркана. Ще я познаеш по черните одежди, готическите бижута, копринения воал, с...

Лица преди 14 години

Тази жена няма как да бъде сбъркана. Ще я познаеш по черните одежди, готическите бижута, копринения воал, с който не се разделя, отново в черно, и магическата походка, която я кара да изглежда сякаш не ходи по земята, а прелита плавно. Това е Даян Перне, една от най-разпознаваемите модни журналистки и известни блогърки, които светът познава.

Кариерата на Мис Перне започва през 70-те години като моден дизайнер. Тогава тя става популярна в модните среди с уникалния си странен изчистен стил на работа.

Кариерата й като дизайнер продължава до средата на 80-те, когато тя се преквалифицира в моден журналист. Благодарение на познанствата си и връзките си, Даян Перне за кратко време се превръща в един от най-уважаваните модни критици.



Даян е интересна и изглежда уникална, което е само в неин плюс. За да бъдеш част от модния бизнес, трябва да си интересен, а тя определено е.



Днес тя е един от най-уважаваните модни специалисти, а всички дизайнери й показват колекциите си предварително, за да може да напише критиката си или да даде съвет.



В момента се занимава предимно със своя сайт-блог http://www.ashadedviewonfashion.com/, където коментира всички колекции, модни седмици, модели, стилисти, фотографи и целия моден свят.

Мис Перне е интересна и заради външния си вид. Тя винаги носи черно. Обикновено ходи с дълги рокли и обувки на платформа, но понякога е засичана и с панталони, съчетани с обувки с масивен ток. Но не това е отличителната черта на Мис Перне. Тя се отличава най-вече с черния копринен воал, с който не се разделя никога, и с тъмните си очила със странни роговидни рамки.

More Лица