Следва

Пинк ще става мама отново

Петъчна доза секс: Най-срамната секс история

Всички имаме поне по една история, от онези личните, които не искаме да излиза наяве при никакви обстоятелства и ни кара да се изчервяваме всеки път когато изникне в умът ни...

Други преди 7 години

Всички имаме поне по една история, от онези личните, които не искаме да излиза наяве при никакви обстоятелства и ни кара да се изчервяваме всеки път когато изникне в умът ни. Някой личен и интимен гаф, който и най-добрата ни приятелка не знае. Намерени "неудобни" любовни доказателства, досадни домашни любимци, които се пъхват в леглото заедно с теб и гаджето и най-нелепите възможни пребивания,точно в момента, в който са най-нежелани. Това е само малка част от селекцията, която сме събрали по темата. Зададохме въпроса: Коя е най-срамната ти секс история? И ето какви отговори ни дадоха 15 мъже и жени на различна възраст:



Боян 28 г. :


„Най-срамната ми секс история е наистина, наистина СРАМНА в пълния смисъл на думата. Всъщност, става въпрос за първия ми път. Точно навършвах 16 години и щях да имам рожден ден след 12 вечерта. От известно време имах приятелка и същата вечер тя дойде да спи у нас. Вечеряхме с нашите, а после те си легнаха доста рано. Останахме насаме и когато всички утихнаха, очевидно вече заспали, обстановката се разгорещи. Бяхме на дивана в хола с включен телевизор, завили се под едно одеяло. Когато мина 12, тя ме развълнува с думите: „Време е да ти подаря подаръка за рождения ден!”
Нямах търпение да загубя девствеността си, затова не му мислих много. Уви, малко след като всичко вървеше перфектно, в хола нахлуха майка ми, баща ми и сестра ми с торта със свещи, пеейки: „Честит рожден ден, Бояне”…
До ден днешен не знам дали са разбрали какво са прекъснали, но ги излъгах, че сме били заспали. Добре, че беше „спасителното” одеяло!”

Ева, 23 г :

„За най-срамния ми секс момент е виновно моето куче, което много обичам, но е най-големият досадник на земята! Обикновено не обича да е сам и влиза във всяка стая, в която има хора (знае и как да си отваря вратите). Бяхме в спалнята с приятеля ми, когато домашният ми любимец влезе при нас и започна да ни гледа втренчено. Това страшно ни смути, но все пак се опитахме да се абстрахираме…неуспешно! Защото следващата стъпка на кучето ми е, когато не му се обърне внимание, да се опитва да се качи на леглото!
Излишно е да казвам, че „секси следобедът” ми беше провален… Благодаря ти, Шаро!”

Виктор, 26 г. :

„Нали знаете, че когато между двама души има голямо привличане, сексът е извън контрол. Е, моят най-срамен момент беше с именно такова момиче, с което бяхме луди един за друг: от твърде много вълнение паднахме от леглото, докато го правим. Но не си представяйте нещо невинно – паднахме лошо, имаше и щети като синини и одрасквания, което уби изцяло настроението за секс, защото часове след това „ближехме раните си”.

Антони, 23 г. :

„Най-срамната ми секс история не включва секс…и това е ужасно иронично. Бяхме пили, не мислехме много, искахме го, но… Алкохолът колкото помага за това, толкова и може да вреди.. Бях прекалил до такава степен, че е излишно да обяснявам защо нищо не можахме да свършим.”

Моника, 24 г. :

„Имах фантазия да изненадам приятеля си докато спи, след като изляза гола от банята, да се кача върху него и да го събудя приятно…нататък е ясно. За съжаление, ефектът беше ужасен – вместо да бъде изненадан, в просъницата той се стресна и моята секси фантазия се превърна в кошмар.”
 


Ина, 24г.:

"Имам проблем с красивите жени", ми е любимото изречение казвано ми от мъж. Ситуацията е абсурдна и 100% се е случвала и на други жени. Накратко самолетът ставаше, но рязко падаше. Горе-долу ми стана ясно, че нещо няма да е наред, когато той се задържа прекалено дълго там долу и държеше да ме задоволи максимално само с орален секс. Хубаво, първият път винаги може да има гаф, за това му дадох и втори шанс. Всичко се повтори, само че този път, той ми обяви как изпитва сериозни затруднения да прави секс с красиви жени! Еми, като имаш комплекс за малко ценност, не търсиш компанията на добре изглеждащи представителки на нежния пол!"

Николай, 27 г.:

"Всичко си вървеше супер, аз и мацката ми бяхме супер разгорещени, докато в стаята не нахълта малкия ми брат. Под малък разбирайте на 12 години! Влиза той, вижда ни как сме голи, аз върху нея, тя под мен. Разбира се, не успя да каже нищо - само взе възглавницата в краката ни и си закри лицето. През останала част от деня, милото детенце не отрони и дума!:

Марина, 25г.:

"Най-срамното нещо, което ми се е случвало някога беше да падна чисто гола пред мивката докато тичам към нея.... от момичетата, които ги е гнус повечно съм, следователно след орална любов с гаджето ми просто се запътих натам, но нещата не се получиха както си ги представях. Накратко: направих шпагат на плочките, а той си умря от смях."

Катрин, 29 г.: 

"Няма да забравя първия път, в който правих секс с последното ми гадже. Класическият сюжет - чакахме техните да заминат за Коледа на село и се награбихме на дивана в хола в първия възможен миг. Всичко беше много щуро и вълнуващо, но при подхвърлянето на многото презервативи, които бяхме ползвали, без да искаме бяхме бутнали един под дивана и не сме го видели. След няколко дни майката на гаджето ми подхвърли най-небрежно в присъствието на цялото му семейство: "Намерихме ние "обелките на греха" под дивана." В първия момент дори не осъзнах какво иска да каже, но след няколко секунди зацепих и потънах под земята от срам и то пред всички тези хора... Няма да забравя тази история никога - сега ми е смешно, но тогава определено не ми беше, исках само да се изпаря и пуф да ме няма."

Милена, 27г.:

"Беше един от първите пъти, в които бившето ми гадже имаше честта да се остави в "ръцете ми", за да му доставя удоволствие и, разбира се, се постарах много. Бях с черно дантелено бельо, бях се развихрила, видимо той щеше да полети от щастие и в един момент реших, че е много секси да заметна коса, а с нея и глава назад, за още повече драматизъм, зави ми се свят и паднах като талпа настрани. Буквално! Така, както си бях, на "четири крака". Горкият, успя да се опомни някак набързо и да скокне да види как съм. Е, как да съм, засрамена естествено и с лека цицина на главата."

Константин, 22г.: 

"Може би най-абсурдната ситуация, в която съм изпадал беше на последния ми рожден ден. Напих се до такава степен, че след епично едночасово повръщане, нямах друг избор освен да се затворя в стаята си и да полегна. Събудих се на сутринта, разбира се със същите дрехи и почти на същото място. Различното беше, че бившата ми приятелка, която отчаяно искаше да се съберем, лежеше до мен. Панталоните ми бяха свалени до средата, а аз не помнех нищо. По-късно приятелите ми ми разказаха, че на няколко пъти са идвали да проверят как съм и не съм бил в състояние дори да си кажа името, камоли пък да правя секс. Нямам идея какво се е случило, но може би е редно да се чувствам използван."

Елена, 25г.

"Пет момичета сме на море, на по 23 сме, всичко ни се вижда забавно. Вечер коктейли и много свалки, нощтно къпане, разбира се. Някъде на петата вечер от почивката, седейки си в един бар на плажа получаваме по още едно от това, което пием, почерпка от съседната маса, на която стоят петима мъже на средна възраст, които на нашите 23 ни се виждат зрели. Но пък подхода ни хареса, а и вече бяхме обърнали по няколко питиета и им дадохме шанс. Така след още няколко "Наздраве!" решаваме, че ще е много забавно да направим едно ноюно къпане. Оставаме по бельо, разбира се, влизаме във водата и един от мъжете, с които сиговорих започна да се увърта около мен. И така отприказка на приказна, от свалка на свалка се оказа, че той си мисли, че може да стигне до трета база без проблемии ...без да попита. Беше шок, изненада и пълен абсурд..." 

Сами, 28г.:

"Нали знаете как жените мразят да им натискаш главата докато ти правят свирка? Е, аз определено повече никога няма да го направя. Точно при едно такова натискане, мацката, която ме задоволяваше, буквално повърна върху мен, защото явно някои неща за влязли по-навътре отколкото трябва."

Мария, 28г.:

"С бившето ми гадже правихме секс за първи път в кола. Или поне опитахме. Когато тръгна да си слага презерватива, просто отбеляза, че май е цветен. А аз силно развълнувана,понеже бях много влюбена, без да осъзная възкликнах: Така ли, какъв цвят е? И светнах лампата в колата. А той ме зяпна учудено. После доста се смяхме на това, как бях развалила момента...ама какво да се прави."

Свилен, 35г.:

"Най-големият ми морален гаф е, когато след яко напиване в микс-клуб, който за съжаление вече не съществува, се забих с жестока, готина, секси руса мацка, видимо по-малка от мен, след което същата вечер още, в едно от тъмните помещения на клуба, правихме невероятен животински секс. Беше супер!
Дотук – ОК! Обаче! След около месец отидох с родителите си на гости в мои леля и чичо, с които не бяхме се виждали от години и помнех само имената и тези на децата им - момиченце и още по-малко момченце. Но как изглеждаха – никаква идея, честно! Купихме на малчовците по един шоколад, няма да ходим с празни ръце!
С братчето се заиграх – малък сладур! Остана доволен от шоколада. Каката я нямаше все още от училище. И когато се върна и влезе в хола, настъпи културно-моралния шок за мен. Влезе Тя, същата онази знойна мацка от нощния клуб, с която бях правил секс преди дни…
Идея си нямата какво се случи в главата ми и как продължи „роднинското гости”. Не ми се говори, направо! Кой от кого беше по-червен – не съм сигурен. Не знам дали тогава родителите ни разбраха, но със сигурност се усъмниха в поведението ни. След като по едно време казаха, че трябвало по-често да се виждаме, ‘щото децата им, демек – ние, правилите секс, дотолкова не сме се били познавали, че сме щели да се „вземем” някой ден, без да знаем, че сме втори братовчеди…"

More Други