Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 14.11 - 20.11

Фаворитите ни от История Четвърта "ЦВЕТЯ" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме ...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА ТУК

Таня Линова

"... Диана застина с чантата в ръка, а пред очите й се разиграваше милата сценка, в която Димитър се смееше с червенокосото момиче, което не беше Диана. Двамата спряха и той започна да рови трескаво по джобовете си. Явно търсеше нещо, което не бе в него. След кратък диалог Димитър хукна в обратна посока, а момичето понечи да пресече улицата, насочвайки се точно срещу Диана.

В следващите секунди пред очите й бе прожектиран късометражен филм, в който една бързодвижеща се кола набива спирачки, но все пак блъсва момичето, то пада на паважа, а букетът в ръцете й се разхвърчава като цветна феерия. Диана и бай Кольо моментално изхвръкнаха навън. За щастие момичето не беше сериозно пострадало, само букетът му вече не ставаше за нищо. Минути по-късно Диана успокояваше червенокосата в цветарския магазин, докато бай Кольо притеснен кършеше ръце.

- Добре поне, че ме блъсна пред цветарски магазин, за да мога бързо да подсигуря нов букет. Отивам на рожден ден - момичето определено проявяваше чувство за хумор.
- Рожден ден? Чий?
- На майката на моя приятел.
- Димитър? - изстреля без да се замисли Диана.
- Не, Жоро. Остави ме да го чакам, защото се оказа, че си е забравил телефонът. А, ето го, търси ме - момичето отправи поглед към отсрещния тротоар.

Димитър - Жоро се оглеждаше за любимата си. Червенокосата излезе и го повика. Диана седеше вцепенена. След секунди през вратата влезе ..." 

Теодора Борисова

"Диана остана минутка загледана, но бързо реши, ще ги проследи! Взе на посоки най-шикозния букет, на който се спря погледът и подаде десетачка и се запъти към вратата. Пак ще се видим, каза тя и излезе навън!  Скрила се зад букета, тя леко ги застигна и започна да ситни зад тях!

Всичко е готово, обясняваше той , менюта, кетъринг, украси с балони, пълни с хелий! Добре, радвам се, отговори момичето и продължиха до колата му!

Диана остана безмълвна, Димитър не я видя!

Тя се обърна и продължи..."

Борислава Петрова

"Диана погледна отново към отсрещния тротоар, за да се убеди, че очите не й изневеряват. Видя своето отражение, червенокосо, красиво, младо, усмихнато момиче, хванало под ръка Димитър, ето това бе огледалният образ на тяхната двойка. Влюбената двойка, изглеждаща така, но само в нейното въображение. А каква бе реалността, нейната любов бе една завоалирана лъжа, колко тривиално и същевременно реално, просто той бе маминото момче, което има условие да доведе червенокосо момиче на партито. Той бе поредният играч, безчувствен и фалшив, печелещ момичетата с ласки и поведение, от което всяка стъпка е заучена. Така се бе случило и с Диди и Жанета на отсрещния тротоар. Възмущението бързо премина в неминуемо действие, Диди продължи да..."

Ето и фаворитите ни от ИСТОРИЯ ПЪРВА , ИСТОРИЯ ВТОРА и ИСТОРИЯ ТРЕТА

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life