Следва

Най-страхотните визии от Baby2baby Gala

Visages и Paradise Center дават шанс на три от новите лица на българската модна сцена да сбъднат мечтите си

Модна агенция Visages и Paradise Center ще дадат шанс на три от новите лица на българската модна сцена да сбъднат мечтата си и да стъпят директно на подиума на тайно модно ревю в търговския център...

All fashion преди 7 години

Модна агенция Visages и Paradise Center ще дадат шанс на три от новите лица на българската модна сцена да сбъднат мечтата си и да стъпят директно на подиума на тайно модно ревю в търговския център.

След дълго отсъствие от българските светски среди Ромина Тасевска ще се присъедини към журито на мащабния кастинг, организиран от Жени Калканджиева и екипа ѝ на 13 ноември от 14:00 ч. в Paradise Center. В журито участие ще вземе и един от най-изявените модели на агенцията и водеща на тегленията „Златната топка 5/35“ по НОВА ТВ – Деница Стоянова.

Ромина Тасевска



Деница Стоянова

Модните специалисти се фокусират върху момичета и момчета на възраст между 14 и 21 години с ръст над 171 см. за момичетата и над 181 см. за момчетата, но атрактивни и типажни млади хора с различна височина и възраст също могат да бъдат селектирани. На 17 ноември по време на Paradise Secret Review трима от кандидатите ще имат възможността да представят ексклузивни модни марки и да влязат с летящ старт в света на модата.

Освен трите места в модното ревю на сезона, Visages осигуряват и три безплатни едномесечни обучения в Школата за модели на агенцията и три безплатни модни фотосесии.



Жени Калканджиева

More All fashion