Следва

We love: Люляковата Скарлет Йохансон

Балерини VS wanna be всичко Кендал

Кендал Дженър очевидно върви по стъпките на по-големите си сестри и има желанието да огрее и превземе всяка възможна бизнес сфера...

Други преди 7 години

Кендал Дженър очевидно върви по стъпките на по-големите си сестри и има желанието да огрее и превземе всяка възможна бизнес сфера.

Последно Кендал се изяви като балерина, което май ще й коства доста, защото срещу нея изригнаха куп хора на изкуството, а самата моделка дори бе принудена да изтрие Instagram профила си.

През септември Дженър засне доста интересна сесия за Vogue España, където позира като балерина. 21-годишната моделка има няколко кадъра, в които позира в пози специфични за изящните танцьорки на пръсти.

Отскоро тези снимки видяха бял свят и в социалната мрежа, но предизвикаха сериозна драма. Много от титулуваните имена в балетния свят рязко възропотяха срещу сесията на Дженър.

"Изтощена съм и не мога да спя, защото имам кошмари, в които виждам Кендал Дженър да се опитва да танцува балет. Обидно ми е, че чак боли" и "Фотосесията на "балерината" Кендал доста ме засегна. Стой си където ти е мястото, Кендал, балетът изисква много талант, който ти никога няма да имаш" са само част от генeвните коментари на балерини, практикуващи изкуството от години насам.

Самата Кендал обаче не ги отрази и не коментира случая, но от няколко дни моделката е изтрила профила си в социалната мрежа.

Припомняме, че напоследък освен на котешката пътeчка, Дженър се опитва да се изявява и като фотограф, режисьор на сценични изкуства, моден дизайнер, козметичен дизайнер и какво ли още не.

More Други