Следва

Благотворително с Canon - призив към добри дела

Фаворитите ни от История Пета "СТЪЛБИТЕ" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме ...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ПЕТА ТУК

Силвия Христова

"...Сега обаче, след като имаше всичко необходимо трябваше да продължи.

Информацията от последната мисия на Габи беше необходима на отдела, за да залови един от най-опасните наркобосове на континента и място за колебания нямаше. Тя прекрасно знаеше това, но сърцето й се пропука. Този път беше различно, не ставаше въпрос само за мисия, а и за чувства и тук вече тя имаше проблем.

Десет години след като загуби Патрик, Габи беше камък в нежна опаковка, но Джерард разтопи камъка и тя пак беше себе си. В нея отново се пробуди желанието да живее нормален и щастлив живот, а не да бъде сянката, управлявана с кодирани съобщения.

Умора, объркване, гняв, страст, всичко се сля в едно и дрехата върху нея започна да тежи още повече. Като в транс тя ..."
 
Анелия Ангелова

"...Сега обаче, след като се сблъска с лошата истина за своя любим, Мария не можеше да остане и секунда повече подвластна на илюзията, че е срещнала мъжът на живота си. Просто друга го беше срещнала по-рано. Доказателството за това беше в ръката - снимка на едно щастливо семейство, поставена на десктопа на тъй любимото HP на Пламен. Снимка, на която тя не се беше натъквала при някое от предишните си идвания при Пламен. Ето защо никога не й даваше да пипа лаптопа му, но тя го отдаваше на факта, че на него има много работна информация. А явно Пламен старателно се грижеше да покрие всички следи за другия си живот - живот, осмислен от красива жена, две прекрасни малки момиченца и пухкаво куче. Колкото повече стълби оставаха зад гърба й, толкова много проблясъци за истинската същност на Пламен получаваше Мария. Цялата тази потайност, тези винаги предварително уговорени срещи...имало е причина за тях. "Глупачка", помисли си Мария. Цялата тази подготовка - грим, прическа, дълга елегантна рокля, скъп парфюм, високи обувки - всичко това, за да впечатли Пламен. Искаше да го изненада и дори подкупи младия портиер на сградата, в която живееше Пламен, да я пусне в апартамента му. Кой знае момчето, което работеше от два дни на тази длъжност, колко щеше да си изпати. Целият копнеж по предстоящата страстна вечер обаче рязко се изпари, когато прекрачи прага на апартамента - място, на което бе идвала още 2-3 пъти, но което сега изглеждаше по различен начин - с играчки по пода, женски вещи. Къде бяха всички тези неща преди? Всъщност тя идваше посред нощ и си тръгваше пак посред нощ. Сега причината е кристално ясна. Сега Мария държеше в ръка доказателство, че Пламен не беше това, за което се представяше. И умишлено взе това доказателство, за да ..."

Габриела Ангелова

"...Сега обаче, след като се сблъска с грозната истина за Борис - мъжа, който преобърна живота й, сега го преобръщаше за втори път - в негативна посока. Деси дойде нагласена в зашеметяваща червена рокля като дама на своя Борис в чест на поредната добра сделка, която компанията му беше сключила. Партито бе организирано на последния етаж на сградата, в която живееше Борис и половината, от която притежаваше. Когато купонът достигна връхната си точка, Деси реши, че е време да го напусне и да се оттегли в апартамента на Борис. Съблече дантелената дълга до земята рокля и чак тогава събу високите токчета. Остана само по бельо. Преди да се запъти към банята видя, че на отворения лаптоп мигаше съобщение. Изкушението да провери кой пише в този късен час на нейния любим я завладя напълно и тя му се отдаде. Противно на очакванията, че съобщението е от жена, отсреща пишеше мъж. Благодареше за снимките, които Борис му бе пратил по-рано и беше добавил куп вулгарни епитети по отношение на жената, която явно бе главно действащо лице на картинките. Деси прегледа хронологията и опули очи втрещено, когато откри, че ..."

Ето и фаворитите ни от ИСТОРИЯ ПЪРВА , ИСТОРИЯ ВТОРА , ИСТОРИЯ ТРЕТА и ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА.  

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 час

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 час

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.