45 огледални визии: Катрин КАТО Лейди Даяна

Вдъхновени от последното стилно копие на визията на покойната принцеса Даяна от страна на Катрин...

Вдъхновени от поредното и последното засега стилно копие на визията на покойната принцеса Даяна от страна на Катрин, решихме да съберем в галерия всичките пъти, в които херцогинята напомня, ама много, да не кажем притеснително много, на покойната си свекърва, чиято харизма и великолепен стил помни целият свят близо 20 години след трагичната й смърт. 

Мнозина казват, че като херцогиня на Кейбридж и половинка на бъдещия крал на Англия - принц Уилям, Кейт е задължена да предизвиква сравнение между нея и така обичаната Лейди Ди. Т.е. иде реч за търсен и намерен маркетингов ход.

В галерията горе гледаме назад във времето и показваме всичките 45 визии, които засякохме като взети назаем от Катрин от Принцесата на народа - Даяна.

Коментари: 2

R
Realist (2016/11/15 / 21:38)
*който са
R
Realist (2016/11/15 / 21:38)
Sorry, ама на това му се вика "да търсиш под вола - теле". Някой си е нямал друга работа и е прегледал стотици снимки и на двете и е търсил съвпадения, които -нека не се лъжем - са предимно в цветовете. Ами - нормално! Да не говорим, че те си имат някакъв етикет, според коитоса събразени тоалетите от въпросните там стилисти и затова нещата са толкова подобни. Чак пък "огледални" и "копиране" не виждам...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia