Лица

45 огледални визии: Катрин КАТО Лейди Даяна

15-11-2016 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 2 45
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Вдъхновени от поредното и последното засега стилно копие на визията на покойната принцеса Даяна от страна на Катрин, решихме да съберем в галерия всичките пъти, в които херцогинята напомня, ама много, да не кажем притеснително много, на покойната си свекърва, чиято харизма и великолепен стил помни целият свят близо 20 години след трагичната й смърт. 

Мнозина казват, че като херцогиня на Кейбридж и половинка на бъдещия крал на Англия - принц Уилям, Кейт е задължена да предизвиква сравнение между нея и така обичаната Лейди Ди. Т.е. иде реч за търсен и намерен маркетингов ход.

В галерията горе гледаме назад във времето и показваме всичките 45 визии, които засякохме като взети назаем от Катрин от Принцесата на народа - Даяна.

Коментари 2

Добави коментар
Realist (15/11/2016 / 21:38)

*който са

Realist (15/11/2016 / 21:38)

Sorry, ама на това му се вика "да търсиш под вола - теле". Някой си е нямал друга работа и е прегледал стотици снимки и на двете и е търсил съвпадения, които -нека не се лъжем - са предимно в цветовете. Ами - нормално! Да не говорим, че те си имат някакъв етикет, според коитоса събразени тоалетите от въпросните там стилисти и затова нещата са толкова подобни. Чак пък "огледални" и "копиране" не виждам...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

19-04-2017

Въпрос:

Напоследък започнах да използвам често сух шампоан. До колко това е полезно за косата ми? 

Отговор:

В динамичното ежедневие на днешния ден, няма спор, че сухият шампоан е практичен формат продукт, който ни предоставя изключителен комфорт, но в същото време, нека имаме предвид, че в случаите, в които имаме възможност да обгрижим косата си пълноценно...Прочети...

Item of the day

Фешън пискюли

Виж още
Фешън пискюли

Жълт бутон

На Ким целулитът!

На Ким целулитът!

Виж още