Следва

Гьоте-институт и КвАРТал колектив представят добрия пример

Спечели комплект зимна грижа от SNB Professional

Спечели комплект зимна грижа от SNB Professional...

All About Life преди 7 години

Идва сезонът, в който грижата за кожата на ръцете ни става изключително важна, защото така перфектният маникюр изпъква. Тествахме лично зимната грижа за ръце и тяло на SNB Professional и останахме много доволни от резултатите. 

Затова заедно с SNB Professional подаряваме четири комплекта, всеки от които включва Предпазващ крем за ръце и тяло от серия Зимна грижа с различен аромат и по един бляскав лак за нокти, за празнично настроение.
 
Изпратете ни на познатия мейл: [email protected] - Кой е любимият ви продукт на марката, какво сте пробвали, от какво сте останали доволни и какво винаги ще си взимате отново и отново? Очакваме отговорите до 25 ноември 2016 и четирима от вас ще се радват на следните комплекти:

Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош.



Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лайм и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош.



Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лилия и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош.



Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на портокалов цвят и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.