Следва

Гьоте-институт и КвАРТал колектив представят добрия пример

Спечели комплект зимна грижа от SNB Professional

Спечели комплект зимна грижа от SNB Professional...

All About Life преди 7 години

Идва сезонът, в който грижата за кожата на ръцете ни става изключително важна, защото така перфектният маникюр изпъква. Тествахме лично зимната грижа за ръце и тяло на SNB Professional и останахме много доволни от резултатите. 

Затова заедно с SNB Professional подаряваме четири комплекта, всеки от които включва Предпазващ крем за ръце и тяло от серия Зимна грижа с различен аромат и по един бляскав лак за нокти, за празнично настроение.
 
Изпратете ни на познатия мейл: [email protected] - Кой е любимият ви продукт на марката, какво сте пробвали, от какво сте останали доволни и какво винаги ще си взимате отново и отново? Очакваме отговорите до 25 ноември 2016 и четирима от вас ще се радват на следните комплекти:

Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош.



Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лайм и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош.



Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лилия и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош.



Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на портокалов цвят и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош.

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.