Следва

Какво носи редакцията днес: В гамата на шоколада

11 СЕКС неща, които правят всички, но никой не си признава

Теми табу вече няма, но сексът все още си остава една от тях...

Love преди 7 години

Теми табу вече /уж/ няма, но сексът все още си остава една от тях.

Дори и днес, през изтичащата вече 2016-та, сексът е нещо като ходенето до тоалетна - всеки го прави, напълно редовно в повечето случаи, но никой не си признава или поне никой не разказва с подробности.

Често приятелите и приятелките ни подминават засрамени и със зачервени бузки детайлите от интимния си живот, като например какво правят там долу на приятеля/приятелката си.

Защото, нека да си го кажем, когато става въпрос за сексуалния живот, преживяванията в леглото на мнозина от нас не са достойни чак за холивудски филм и ние определено не сме склонни да ги обсъждаме.

От сексът по време на цикъл до домашно сниманото порно: 11 СЕКС неща, които всеки прави, но никои не признава!

1. Фантазирането за друг човек

Съседът, сексапилният Рагнар от сериала "Викинги", четири жени в гореща вана... всички си имаме поне една подобна секс мечта! И в това няма нищо срамно.

Фантазирането на секс с друг човек абсолютно не значи, че не сте влюбени и отдадени на половинката си. Това просто подсказва, че сте като всички други и опитвате да освободите стреса, фантазирайки си за невъзможни неща... Все пак Рагнар далеч не живее в България (тъжни личица).

2. Кървавият секс

Тук някак се сещаме за сцената с "Кървавата сватба" от "Игра на тронове", но далеч не става дума за нея.

Всъщност сексът по време на цикъл никак не е такава каша, каквато си я представят повечето хора. А и статистически е доказано, че през тези дни от месеца жените са доста по възбудени и буквално биха правили секс без прекъсване.

3. Имитирането на оргазъм

За изненада - всички го правим, малко си го признаваме! Едва ли на тази планета има човек, на когото все още не му се е случило така, че да изиграе върховната точка на удоволствието си.

Имитирането на оргазъм обаче в никакъв случай не значи, че не се наслаждавате на секса, а просто, че не можете да свършите и нямате никакво намерение да продължавате да опитвате в рамките на час и отгоре.

4. В роля

Подобно на fake оргазмите, много от нас са "подарявали" на половинката си истинско секс приключение, като се се преобличали я на стюардеса, я на полицай, и други такива.

Има нещо много мръснишко и възбуждащо във всичко това, единственото, което не разбираме е - защо хората не искат да си признаят, че се вдъхновяват от подобни неща?

5. Гледането на порно

Говорихме си за това дали ние жените гледаме порно ТУК! В крайна сметка обаче е научно доказано, че гледането на филми за възрастни подобрява сексуалния живот на една двойка.

А и вече порното е толкова разпространена pre-game в половия акт, че няма от какво да ни е срам да си го кажем без притеснения!

Всички гледат порно! Е, с изключение на изключенията.

6. Снимането на домашно порно

Не, тук няма да си говорим за горещите клипчета на Ким Кардашян или Галена, а културно ще споменем, че немалък брой хора обичат да се снимат, докато правят секс.

Да, с домашна камера, със сцени, със сменяне на пози и прочие.

7. Секс играчките

Вибратори, камшици, белезници, клиторни стимулатори, пенис пръстени и всякакви такива чудеса на пластмасата и медицинския силикон, са първи помощници в сексуалния живот на мнозина от нас.

Все пак индустрията със секс играчки вече е на стойност от 20 милиарда долара и то в глобален мащаб!

8. Притеснителните звуци

Мхм, всички разбират за какво говорим, защото докато с партньора ви сте се разгорещили могат да се чуят не толкова приятни звуци, които обаче са доста #стандартни.

9. Без душ след секс

Само защото понякога да се гушкате и говорите след като сте свършили заедно, е едно от най-хубавите неща на тази планета. Все пак всички сме наясно, че няма как винаги да миришем на магнолии.

10. Анален секс

Все още е табу и въпреки това е голямо забавление. Отново се опираме на официалната статистика, която твърди, че оргазмът, получен при анален секс няма нищо общо с този по време на обичаен полов акт.

Време е да спрем да бъдем толкова срамежливи, нали?

11. Липсата на секс

Многото работа, стрес, задачи и какво ли още не, редовно се отразява на половия ни живот. И сме категорични, че в това няма нищо срамно. Все пак не може всички да са като зайчета и да правят секс всеки ден, че даже и по няколко пъти на ден.

Вероятно си мислите, че повечето от приятелите ви водят редовен и доста интересен полов живот, но това определено не е така! И то в доста случаи.

More Love