Следва

Ева Лонгория взима хляба на Виктория Бекъм

MFW: Чантите на италианските майстори

Аксесоарите на Пролет/Лято 2017 са ни особено любима тема през изминалите две седмици...

All fashion преди 7 години

Модният месец е вихрушка, която оставя много след себе си - безумно добри дефилета, чудесен стрийт стайл и, разбира се, аксесоари.

Аксесоарите на Пролет/Лято 2017 са ни особено любима тема през изминалите две седмици - започнахме с Ню Йорк и Лондон, а днес сме в Милано. И по-конкретно, днес говорим за чантите, които италианската модна седмица ни остави....
Както сами ще се убедите, разглеждайки примерите в галерията горе, италианският град и този път не разочарова. Влюбваме се в чантите му и по-специално тези на Dolce&Gabbana, Prada и Gucci, чиито представители наподобяват повече произведения на изкуството, отколкото необходими за ежедневието предмети... А всички общо 21 изящни модела, разглеждаме тук>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 9 секунди

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.