Следва

No glitter, no party: Марая Кери x MAC

Test Drive: Нежна хидратация с BIODERMA Sensibio Gel Moussant

Любимият ми сезон – есента. Косите ми разпилени от вятъра, златисти листа пръснати под краката ми, нежното слънце...

Hair преди 7 години

Любимият ми сезон – есента. Косите ми разпилени от вятъра, златисти листа пръснати под краката ми, нежното слънце. Какво по-хубаво има да се събудим сутрин, да облечем топлите дрехи, да сложим нежен грим и да се гмурнем в забързания работен ден...

Преди това обаче влизам в банята за бърз сутрешен душ, взимам четката за зъби и под звуците на новото си любимо парче, се приготвям за поредния седмичен ден. За пореден път се поглеждам в огледалото и оглеждам сухата си кожа с нацупена физиономия. Но все пак се усмихвам, защото знам, че решението на проблема ми е до мен.



BIODERMA Sensibio Gel Moussant
гали меко кожата ми, прониква и премахва сухотата и е точно за мен, за моята капризна, чувствителна кожа. С три лесни стъпки излизам от банята, знаейки, че кожата ми е хидратирана и почистена.



Защо ми харесва толкова? Не, не е само заради сладката си опаковка! Хидратира кожата ми, предпазва я от малки черни точици или досадни пъпки. Не дразни очите ми, тъй като не съдържа сапун. Ползвам го дори за премахване на грима. BIODERMA Sensibio Gel Moussant образува нежна пяна, мека като облак.

Нанасям го бързо, действа светкавично и понякога дори се изкушавам да го ползвам и сутрин и вечер.

More Hair