Следва

Double Trouble - Платформи

Петте неща, които харесахме в модата

Кризата влияе добре върху някой сектори като например луксозните френски брандове. В такъв момент хората...

All fashion преди 14 години

След като миналата година Chanel предложи лимитирана серия от спортни стоки и колела, беше време и италианската компания Fendi да предложи същото. Харесват ни защото са секси, интересни и много модерни. Малко ни притеснява дългокосместата кожа по колелото, но това все пак е Fendi и ще се постараем да се примирим. Колелото може да бъде намерено в бутиците на марката на цена 5,900 долара.



Кризата влияе добре върху някой сектори като например луксозните френски брандове. В такъв момент хората започват не просто да купуват, а да инвестират, което само може да ни радва. Това твърдение доказват и продажбите на френския лейбъл Lanvin, който се откроява с изключително женствени линии, перфектни кройки, първокласни материали и съвършено качество. Досега продажбите на Lanvin са по-високи с 29% за същия период миналата година.



Всеки който обича модата и в същото време да играе на видео игри, следващата година ще бъде ощастливен напълно. Американската компания 505 Games, която се занимава с проектирането на видео игри разкри, че следващата пролет можем да очакваме най-новата им модна видео игра. Така че всеки, който си пада по модата, ще може да влезе в образа на Ана Уинтър и да оценява колекции докато пътува по целия свят, за да присъства на модните седмици.



Най-накрая холивудските звезди престанаха да прекаляват в облеклото си за събития. Досега, дори и на най-незначителното събитие, звездите слагаха шармантни рокли, но ето, че времената се менят. Актрисата Blake Lively се появи на премиера по мини гащеризон, който е много модерен, и сега всички звезди се надпреварват коя от коя да е по-семпла, коя от коя по-небрежна.



Сладоледена чанта от Mulberry. Кожата отново остава на заден план, след като дизайнерите налагат тенденцията за латекс и пластмаса. А когато става въпрос и за лятна чанта, те добавят малко хумор в творенията си посредством щампи на сладолед. Много свежо, много лятно.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.