Следва

Да или не? Бели панталони през зимата

"Жена на годината". Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.

Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: провелите се в понеделник вечерта в Холувуд награди на списание Glamour "Жена на годината".
Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Миглена, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Кара Делевин


Кара Делевин в Elie Saab

Габи 10/10

На Делевин провокативните и тежки вечерни визии й стоят зашеметяващо, може би, заради нетрадиционното й излъчване. Както и да е, роклята в комбинация с прическата, грима и минималистичното бижу, е точно в десетката.

Миглена 10/10

Кара изглежда като същество от друга планета с тази рокля до земята, която подчертава грацилната й фигура, а устните в цвят бордо са просто съвъшения завършек. 

Цветина 9/10

Перфектно подбрана визия, тотално в стила на бунтарката Кара. Единственото, което някак си не ми се връзва или пък по-скоро се бие с червеното й червило е този странен чоукър - аксесоар крайно модерен в момента, но не и за тази визия, може би.

Оценката ни за Амбър Хърд

Габи 3/10

Всичко в тази визия е ужасно: силуетът на роклята, преливащата дантела и бледият розов цвят, който изобщо не подхожда на тена на актрисата. А прическата, бижутата и грима допълват този кошмар. Ако трябва да съм напълно откровена, Хърд тук ми прилича на момиче, което за първи път експериментира върху себе си с това, което й е под ръка от поостарелия гардероб на майка си.

Миглена 2/10

Амбър...Упс! Кое перде от старата къща на баба пожертва за този аутфит...

Цветина 2/10

Тотално не! Харесвам Амбър, но не и в рокли, които приличат по-скоро на драперия или на по-аристократично перде! Ужасен дизайн, не добре побран цвят, абе въобще тотален потрес!

Оценката ни за Гуен Стефани


Гуен Стефани в Marchesa

Габи 6/10

На Стефани подобни смели решения й стоят по начин, който останалите знаменитости не могат да си позволят. Моята забележка идва обаче спрямо грима и косата - доста са демоде и неподходящи за роклята, така комбинирани, този кадър изглежда като от преди десетина години.

Миглена 5/10

Със смесени чувства оставам от тази рокля, хем ми харесва начина, по който се преливат цветовете, хем тази голяма дупка в средата, която оформя горната част като бански ме обърква.

Цветина 10/10

Обожавам роклите на Marchesa, които винаги са толкова изтънчени и изискани. Този дизайн перфектно е лепнал на Гуен, а комбинацията с небрежен кок, nude устни и тъмен вечерен грим е повече от перфектна за цялостната й визия.

Оценката ни за Шанел Иман


Шанел Иман в Kaufmanfranco

Габи 6/10

Моделът изглежда зашеметяващо, каквото и да облече, две мнения няма. На мен лично обаче визията на супер красиво момиче, облечено в полупрозрачна или блестяща от глава до пети рокля, започва да ми идва предъвкана. Красива е, но скучна.

Миглена 3/10

Тези пайети и този блясък напоследък започва да ми идва в повече. Както и плът на показ в областта на талията, прекалено предвидимо и банално.

Цветина 7/10

Сребърното и бляскавото е топ тенденция в момента, така че Шанел е уцелила право в целта. Роклята е подбрана така че да подчертава стройната й фигура, но тази поло яка някак си ми идва прекалено.

Оценката ни за Ашли Греъм


Ашли Греъм в Galia Lahav Haute Couture

Габи 2/10

Като цяло хич не харесвам стила на Греъм, но този аутфит наистина е много зле. Вярвам, че има начин да се посипеш с перли и кристали въпреки по-пищната фигура, но това не е той. Това изглежда евтино и пошло, макар и изработката на дрехата да се категоризира като висша мода.

Миглена 1/10

Мисля, че ще сънувам кошмари поне една вечер, след като видях тази снимка. Нямам нищо против, така наречения plus size, не че ми е любим, но когато си откровено дебела, не пищна, да се намърдаш в този полупрозрачен гащеризон си е равностойно на това да вземеш статуетка на Вилендорфска Венера и да я облечеш. С тази разлика, че на нея чисто гола и огромна и отива зад витрината на музея.

Цветина 1/10

Обожавам Ашли, но този път изборът й на тоалет е тотално катастрофален. Този полупрозрачен перлен гащеризон никак не е съобразен с по-пищната й фигура и акцентира точно на места, на които не трябва. Не е спазила и едно от основните правила на червения килим - Или ще показваме бедра или деколте...

More All fashion