Следва

Трансформърс: Представи си Десислава Генчева

Да или не? Бели панталони през зимата

Сякаш из модните среди върлува неписано правило, че да носиш бели панталони през зимата е крайно неуместно...

All fashion преди 7 години

Сякаш из модните среди върлува неписано правило, че да носиш бели панталони през зимата е крайно неуместно.

Не само, че този цвят ни носи много пролетно и лятно настроение, ами и рядко можем да комбинираме белите панталони с дебелите зимни палта.

Намъкваме се в белите си скини джинси, комбинираме с шик пуловер, но въпреки това решаваме, че е доста сезонно неуместно и все се връщаме към скучното черно или към стандартните мастилени дънки.

Всъщност, не трябва да прибираме белите панталони до следващото лято, защото те определено за целогодишно неизменни - стига да бъдат комбинирани правилно и с много вкус.


Взимаме за пример Алесандра Амброзио която е сътворила жестоко комбо от бели скини дънки, пончо и елегантни боти в бежов меланж, а за разкош и една по-тъмно бежова федора. Аутфит перфектен за зимните дни, същевременно удобен и модерен.

Ripped дънките на Джиджи в бяло и бежовата й елегантна блуза са същинско съвършенство за студените дни, а палтенцето в мръсно бяло просто допълва иначе стилната визия.

Няма как да подминем и жестокото комбо на Кендал Дженър, която е вкарала цвят в цялостната си визия. Какво по-хубаво от това да си спомним за топлите дни с така модерния за сезона цвят горчица, който успешно флиртува с белите панталони, по един много кокетен и сезонно приемлив начин.

А вие, какво мислите, бихте ли се вмъкнали в едни бели дънки през ноември или декември? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли носили бели панталони през зимата?

More All fashion