Следва

Трансформърс: Представи си Десислава Генчева

Да или не? Бели панталони през зимата

Сякаш из модните среди върлува неписано правило, че да носиш бели панталони през зимата е крайно неуместно...

All fashion преди 7 години

Сякаш из модните среди върлува неписано правило, че да носиш бели панталони през зимата е крайно неуместно.

Не само, че този цвят ни носи много пролетно и лятно настроение, ами и рядко можем да комбинираме белите панталони с дебелите зимни палта.

Намъкваме се в белите си скини джинси, комбинираме с шик пуловер, но въпреки това решаваме, че е доста сезонно неуместно и все се връщаме към скучното черно или към стандартните мастилени дънки.

Всъщност, не трябва да прибираме белите панталони до следващото лято, защото те определено за целогодишно неизменни - стига да бъдат комбинирани правилно и с много вкус.


Взимаме за пример Алесандра Амброзио която е сътворила жестоко комбо от бели скини дънки, пончо и елегантни боти в бежов меланж, а за разкош и една по-тъмно бежова федора. Аутфит перфектен за зимните дни, същевременно удобен и модерен.

Ripped дънките на Джиджи в бяло и бежовата й елегантна блуза са същинско съвършенство за студените дни, а палтенцето в мръсно бяло просто допълва иначе стилната визия.

Няма как да подминем и жестокото комбо на Кендал Дженър, която е вкарала цвят в цялостната си визия. Какво по-хубаво от това да си спомним за топлите дни с така модерния за сезона цвят горчица, който успешно флиртува с белите панталони, по един много кокетен и сезонно приемлив начин.

А вие, какво мислите, бихте ли се вмъкнали в едни бели дънки през ноември или декември? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли носили бели панталони през зимата?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.