Трансформърс: Представи си Десислава Генчева

Както винаги може по-лошо, така винаги може и по-добре. А в конкретния случай с новата Първа дама - може много, много по-добре...

В тази отдавнашна рубрика на View Sofia, в годините препоръки за по-добър в стилово отношение имидж получиха такива знатни присъствия на родния публичен небосклон като Преслава, Мариана Попова, Елена Петрова, Софи Маринова, Гала, Део и още много хора, а самия й старт даде Цецка Цачева в далечния декември на 2010-та година, т.е.6 години назад. 

Този път под актуалния ни прицел попада госпожа Десислава Генчева, съпругата на новоизбрания Президент на Република България - ген. Румен Радев. Вече казахме откровено как ни се стори пъвата ѝ публична поява от края на миналата седмица, като припомняме анализа си ТУК!

Като казваме, че може по-добре, в нейния случай това няма да е и толкова трудно, защото дамата има приятна, добре поддържана висока фигура, хубаво лице и чудесни пропорции. Това, което пожелателно, да не кажем обезателно, следва да се коригира са цветът на косата и агресията в поведението, останалото е въпрос на добре съобразени дрехи и аксесоари. 

Трансформираме госпожа Генчева-Радева в някои добри примери от новите колекции на дизайнери като Calvin Klein, Hugo Boss и Valentino - горе в галерията, като го правим мотивирано и конкретно, и Първата дама, считано от 22 януари догодина, всъщност започва да изглежда отлично.

Точно като съпругата, сама по себе си официално лице, на един държавен глава. Все едно от коя партия подкрепен...

P.S.: Припомнете си как преобразихме и госпожа Цецка Цачева преди време ТУК!

Коментари: 2

L
lima (2016/11/18 / 14:44)
Ще я пипнат и косата и грима и готово :).
Q
QueenGeek (2016/11/17 / 15:42)
Я, то можело, бе! Прилично изглежда така, а не с прекомерно ламе и ликра :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia