Следва

Донатела превзе и Дубай! Откри луксозния Palazzo Versace

Трансформърс: Представи си Десислава Генчева

Както винаги може по-лошо, така винаги може и по-добре. А в конкретния случай с новата Първа дама - може много, много по-добре...

All fashion преди 7 години

В тази отдавнашна рубрика на View Sofia, в годините препоръки за по-добър в стилово отношение имидж получиха такива знатни присъствия на родния публичен небосклон като Преслава, Мариана Попова, Елена Петрова, Софи Маринова, Гала, Део и още много хора, а самия й старт даде Цецка Цачева в далечния декември на 2010-та година, т.е.6 години назад. 

Този път под актуалния ни прицел попада госпожа Десислава Генчева, съпругата на новоизбрания Президент на Република България - ген. Румен Радев. Вече казахме откровено как ни се стори пъвата ѝ публична поява от края на миналата седмица, като припомняме анализа си ТУК!

Като казваме, че може по-добре, в нейния случай това няма да е и толкова трудно, защото дамата има приятна, добре поддържана висока фигура, хубаво лице и чудесни пропорции. Това, което пожелателно, да не кажем обезателно, следва да се коригира са цветът на косата и агресията в поведението, останалото е въпрос на добре съобразени дрехи и аксесоари. 

Трансформираме госпожа Генчева-Радева в някои добри примери от новите колекции на дизайнери като Calvin Klein, Hugo Boss и Valentino - горе в галерията, като го правим мотивирано и конкретно, и Първата дама, считано от 22 януари догодина, всъщност започва да изглежда отлично.

Точно като съпругата, сама по себе си официално лице, на един държавен глава. Все едно от коя партия подкрепен...

P.S.: Припомнете си как преобразихме и госпожа Цецка Цачева преди време ТУК!

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 13 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...