Следва

Донатела превзе и Дубай! Откри луксозния Palazzo Versace

Трансформърс: Представи си Десислава Генчева

Както винаги може по-лошо, така винаги може и по-добре. А в конкретния случай с новата Първа дама - може много, много по-добре...

All fashion преди 7 години

В тази отдавнашна рубрика на View Sofia, в годините препоръки за по-добър в стилово отношение имидж получиха такива знатни присъствия на родния публичен небосклон като Преслава, Мариана Попова, Елена Петрова, Софи Маринова, Гала, Део и още много хора, а самия й старт даде Цецка Цачева в далечния декември на 2010-та година, т.е.6 години назад. 

Този път под актуалния ни прицел попада госпожа Десислава Генчева, съпругата на новоизбрания Президент на Република България - ген. Румен Радев. Вече казахме откровено как ни се стори пъвата ѝ публична поява от края на миналата седмица, като припомняме анализа си ТУК!

Като казваме, че може по-добре, в нейния случай това няма да е и толкова трудно, защото дамата има приятна, добре поддържана висока фигура, хубаво лице и чудесни пропорции. Това, което пожелателно, да не кажем обезателно, следва да се коригира са цветът на косата и агресията в поведението, останалото е въпрос на добре съобразени дрехи и аксесоари. 

Трансформираме госпожа Генчева-Радева в някои добри примери от новите колекции на дизайнери като Calvin Klein, Hugo Boss и Valentino - горе в галерията, като го правим мотивирано и конкретно, и Първата дама, считано от 22 януари догодина, всъщност започва да изглежда отлично.

Точно като съпругата, сама по себе си официално лице, на един държавен глава. Все едно от коя партия подкрепен...

P.S.: Припомнете си как преобразихме и госпожа Цецка Цачева преди време ТУК!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.