Следва

GMO-Free храните ли са новите ORGANIC?

Откриваме България с „Наръчник на приключенеца“

Оригиналното риалити „Наръчник на приключенеца“, представящо любопитни и малко известни факти за природата, историята и културата на България буквално спира дъха...

All About Life преди 7 години

Оригиналното риалити „Наръчник на приключенеца“, представящо любопитни и малко известни факти за природата, историята и културата на България буквално спира дъха.

Над 150 души присъстваха на премиерата на най-новия проект на сдружение „Българска история“, която се проведе на 15 ноември във VIVACOM Art Hall и остави всички повече от очаровани.



В своеобразен риалити формат 10-те серии проследяват преживяванията на приятелска група от четирима младежи, които обикалят страната и откриват вълнуващи места с уникални природни феномени, автентична архитектура, непознати средновековни крепости, манастири с драматична история или интригуващи местни легенди.

„„Наръчник на приключенеца“ е замислен за всички, любопитни да завият от главния път към непозната пътека и да преоткрият уникалните ни национални богатства“, споделят от екипа на „Българска история“.

Епизодите на новия проект ще започнат да се излъчват от 3 декември в youtube канала на сдружение „Българска история”.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.