За болките в гърба при майките

Възможно ли е най-прекрасният момент от живота на една жена – раждането ...

Възможно ли е най-прекрасният момент от живота на една жена – раждането на нейното дете и последвалите грижи за него, да доведат до сериозни проблеми в костно - мускулната система и до влошаването на един вече открит проблем? Оказва се, че това е не толкова рядка ситуация, само че всяка млада майка е склонна да пренебрегне собственото си състояние в името на вниманието към детето.

Историята на Нели Зафирова, на 33 години, показва и обратната страна – как откривайки проблемът навреме и предприемайки действия, за да го отстрани, една майка е още по-полезна за себе си и своето малко съкровище.
Преди година и половина родих. В следствие на самото раждане и последвалите грижи за детето започнах да усещам болки ниско в кръста, в лумбалната област, които с течение на времето се усилваха“, споделя самата Нели. Диагностицирана със сколиоза още преди години, в онзи момент лекарите й казали, че изменението в стойката й не е притеснително, но на този етап то вече рефлектира върху общото й състояние и младата жена започва да търси лечение.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.