Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.11 - 27.11

Фаворитите ни от История Шеста "МАГАЗИНЪТ" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме ...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ШЕСТА ТУК

Надежда Христова

"Едно познато лице, но не мога да се сетя откъде! Знам си, виждала съм някъде това лице, но защо ми бе толкова трудно да си спомня? Няма значение, ще се сетя! Погледът ми е прикован в него. То тръгна устремено напред, знаеше какво иска! Аз не откъсвах поглед, стремглаво се опитвах да се сетя къде съм виждала това лице. Толкова се захласнах, че залитнах и изтървах лаптопа, който държах с лявата си ръка. Ценен ми е! На него си изливам душата, мислите, той запечатва всичко, което споделя с него. Сега фокусът ми е върху него. Това е моят дневник, моето минало. Здрава машина! Нищо й няма. Познатото лице изчезна от полезрението ми, забравих за кошницата, в която слагах избрани био продукти, забравих и за лаптопа. Търсех лицето! Открих го бързо, добре, че бяхме в магазин. Върнах се за лаптопа и продуктите и се запътих към касата, там беше познатото лице. По пътя се опитвах да си спомня, за познатото лице, къде съм го срещала?..."  

Диана Андреева

"......моята училищна несподелена любов....

Вихрушка от емоции ме връхлита, миналото като на лента преминава пред очите ми и изпускам едно от бурканчетата с малиново сладко, които бях грабнала от рафта. Шумът от чупещо се стъкло ме изважда от вцепенението и поглеждам виновно продавачката. А той.... все така влудяващо красив, усмихнато прошепва "Здравей!". Сърцето ми забива лудо, и мрънкайки отговарям на поздрава.

А само колко го харесвах в училище....Толкова красив и недостижим! Вечно обграден с хубави / и не толкова/ момичета и компании момчета, че едва ли ме е забелязал, ... а аз тайничко си мечтаех за него и исках да бъде само мой! Ех, мечти!

Продавачката, младо и усмихнато момиче, ми връчва кофа и бърсалка, за да почистя. Залавям се за работа, той също се включва с охота.
-Извинявай, не исках да ..."

Дора Александрова

"...един готин, висок мъж, с тъмна коса и широки рамене. Оглеждам го, скрита до рафта, от големите маратонки, през стройните бедра в дънки, спирам се на плоския корем и продължавам нагоре. И когато виждам тъмните му очи и начупената усмивка – ами, че това е Мишо! Мишо на съседите от Люлин! Който е в Щатите от…, леле, колко време мина, от 14 години. Когато замина, бях ученичка в 9-ти клас и тайно си падах по него. А той беше на 20! Какво ли прави тука!
- Мишооо! – провиквам се некултурно аз – Аз съм, Ина, от третия етаж. Помниш ли ме!
Той пуска една зашеметяваща усмивка:
- Инче, ..."

Ето и фаворитите ни от ИСТОРИЯ ПЪРВА , ИСТОРИЯ ВТОРА , ИСТОРИЯ ТРЕТА , ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА и ИСТОРИЯ ПЕТА.   

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 23 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.