Седмичен ХОРОСКОП - 21.11 - 27.11

Astro преди 7 години

В понеделник, 21-ви ноември, Слънцето преминава в знака на Стрелец - един от най-откровените знаци в зодиака. Това може да доведе до повече пламенни дебати в политическото и обществено пространство, особено след така наситения с политически “емоции” въздух напоследък. И тъй като на огнения Стрелец никога не му е липсвала тактичност, нека се надяваме, че важните и значими съобщения няма да се изгубят в превода. Иначе Слънце в Стрелец носи надежда и оптимизъм за по-добро бъдеще.

Има и светъл изглед за периода - тъй като този знак управлява глобалните отношения, да се надяваме да видим повече единство сред обществата. Този цикъл със соларно задвижване ни вдъхновява да прескачаме мостове и да си проправяме път през социално-икономически граници. Нека отпразнуваме разнообразието по време на сезона на Стрелеца.

В четвъртък прямият и открит Юпитер във Везни образува напрегнат, 90-градусов квадрат с особения Плутон в иначе консервативния Козирог. Така напрежението ще бълва като врящ вулкан. Четвъртъкът се очертава да е един от най-провокативните дни в годината. През уикенда обаче напрежението ще стихне и всичко ще се поуспокои. 

Хороскоп

Още от Astro