Следва

Кралска сватба vol.2! Принц Хари ще се жени

5 причини, които ни карат да мислим, че принц Хари ще се ожени за Меган Маркъл

Отношенията между принц Хари и американската актриса Меган Маркъл са потвърдени официално. Означава ли това, че ефектната брюнетка...

Други преди 7 години

Отношенията между принц Хари и американската актриса Меган Маркъл са потвърдени официално. Означава ли това, че ефектната брюнетка ще успее да стигне по-далеч от останалите момичета на Хари и ще се превърне в поредната „Пепеляшка“, получила за съпруг принц?

Хари взима под крилото си Меган



Малко след като се появиха първите слухове за връзката между Хари и Меган, журналистите направиха всичко възможно, за да превърнат живота на момичето в ад. Те денонощно дежурят пред дома й, взеха интервю от доведената й сестра (а тя не намери нито една мила дума за роднината си). Папараците се опитаха да нахлуят в дома на майката на Меган, когато тя отвори вратата на дома си. Пишат злобни статии със сексистки и расистки подтекст... Принцеса Даяна, майката на Хари, загина именно, бягайки от папараци. Прекрасно разбирайки, че именно заради него тя се е превърнала в обект на преследване от страна на пресата, Хари направи това, което не е превил за нито една своя приятелка.

Британските средства за масова информация наричат официалното заявление на Хари, публикувано от пресслужбата на Кингстънския дворец „безпрецедентно“. Но, ако трябва да сме откровени и интересът към Меган е безпрецедентен. Никога досега тя не е била толкова агресивна по отношение на „потенциалното“ момиче на принца. В заявлението на Хари към журналистите, участващи в гонката, се казва, че те са преминали границата. Обявявайки Меган за своя приятелка и молейки да не „се бъркат в това, което не ги касае тях, а единствено него“, той й подари защита. След трагедията с Даяна британската преса не обича да влиза в конфликт с кралското семейство – това е известен факт.

Меган прекъсва снимки и лети в Лондон при Хари


Меган Маркъл пред вратата, водеща към територията на Кингстънския дворец, 10 ноември 2016 г. 

Няколко дни след заявлението на принц Хари, Меган Маркъл съобщи на продуцентите си, че й се налага да прекъсне снимки, за да вземе решение по важни за нея въпроси. И само след денонощие журналистите я изловиха да прекрачва прага на портите на Кингстънския дворец – в тази негова част, където е разположен Nottingham Cottage – малка къщичка, по-рано в която живееха Уилям и Кейт, и в която сега се разполага принц Хари. Особено голям интерес предизвика фактът, че Меган се разхожда с бейзболната шапка на Хари.

Меган прилича на Пипа Мидълтън и...на Хари



Невероятно, но факт. Маркъл е първото момиче до принца, което прилича на него външно. Тя, както и Хари, има овално лице, издължен нос с изразени ноздри. И двамата се усмихват често. И дори многобройните бенки по тялото и при двамата са факт.

Освен това Меган същото така много прилича на Пипа Мидълтън. И както и да го погледнем мълвата неслучайно приписва на Хари няколко опита да се сближи с по-малката сестра на Катрин. Явно принцът си пада по този типаж жени.

Мис Маркъл и принц Хари имат общи интереси

Интересното е, че сходствата при двамата не приключват с външните прилики. Меган е първото момиче на Хари, което си пада по котки, селфита и весели партита. Тя заема активна жизнена позиция: участва в младежкото движение One Young World, организация с амбициозни цели да направи света по-добър, възпитавайки нови, позитивно мислещи лидери. В тази организация членува например Ема Уотсън.

Меган се интересува и от благотворителност. Актрисата е избрана за посланик на организацията World Vision Canada, която се бори за по-добро здравеопазване, образование и хуманитарна поддръжка на децата по света. Първата официална мисия на момичето беше в Руанда.



Любопитен факт е, че на 11 години Меган пише писмо на Хилари Клинтън (в този момент първа дама на САЩ) с жалба срещу реклама на препарат за миене, в който отчетливо се разчита подтекстът: „Мястото на жената е в кухнята“. Не знаем дали писмото е имало отзвук, но и до ден днешен Меган е защитник на джендърните интереси и дори държи пламенна реч на тази тема в ООН през 2015 г.

И накрая, използвайки известността си, актрисата вдъхновява и други хора да взимат пример от нея и да помагат на бездомните животни, да ги осиновяват. В дома на Меган има две кучета, осиновени от приют. Наистина, това е първото момиче, което Хари няма да се срамува да представи на баба си Елизабет.

Принц Хари е готов да прегърне семейния живот

В навечерието на навършването на 90 години на кралицата на Хари, той даде интервю по британски телевизионен канал, в което сподели, че изпитва трудности на личния фронт. От момента, в който младият мъж започна да изкарва времето си не по нощни купони, а по благотворителни мисии из цяла Великобритания и извън пределите й, шансовете му да си намери партньорка силно се намалиха. Момичетата рядко ходят да спасяват носорози в Африка или да откриват игри на добра воля за инвалиди – ветерани от войната.
Това, че той се нуждае от спътник в живота, личи от тона му в интервюто. Така че интересът към Меган от негова страна е голям и очакваме той да действа решително.

След като децата на Уилям и Кейт го преместиха на пето място на опашката за короната, изискванията към невестата на Хари станаха много по-малко жестоки. А това означава, че дори разведената актриса Меган е идеална за тази роля. Още повече, че с това минусите й приключват.

Няколко факта за Меган Маркъл

- Тя произлиза от смесено семейство. Необикновената си външност момичето дължи на смесените си ирландска, холандска и афроамериканска кръв. И, честно казано, ако ние не знаехме биографията й, лесно бихме си помислили, че момичето има бразилски корени.

- Меган има две висши образования. Първата диплома е в областта на международните отношения, втората – в областта на театралното изкуство. И двете й дипломи са от Северозападния университет на САЩ. Още повече тя вече е успяла да изпробва силите си и в двете сфери – в прессекретариата при посолството на САЩ в Аржентина, преди да й се усмихне късметът в киното.

- Двамата свои любимци актрисата взима от приют за домашни животни.


- Меган има доведена сестра, с която и врагове не са й необходими. Саманта Грант, доведената сестра на Меган, охотно разказва на журналистите как егоистичната, самовлюбена и алчна жена е на лов за принц. „Мисля, че тя има амбиции да стане принцеса. За това тя мечтае от детството си, когато гледаше по телевизията кралското семейство.“ Според Грант принц Хари крие грозните постъпки на сестра й, за да не се развалят отношенията им.

- Маркъл е била омъжена. През 2011 г. тя се омъжва за приятеля си Тревор Енгелсън. Но въпреки че двамата се женят седем години след като започват връзката си, бракът не просъществува и три цели години. След развода Меган се среща известно време с шеф готвач. Сега и двамата бивши на актрисата са любопитни да разберат пикантни подробности за връзката й с принц Хари.

- Тя е с три години по-възрастна от принц Хари. Тя е родена на 4 август 1981 година, а Хари – на 15 септември 1984 г. А фактът, че избраницата на принца е разведената актриса и модел, само дразни пресата.

- Меган има собствена линия за дрехи. В началото на ноември 2016 г. тя пусна на пазара собствена колекция за женски дрехи, носеща марката Reitmans.

More Други