Следва

Джиджи Хадид се преоблече цели ШЕСТ пъти за едно събитие

На бунт: Дизайнери ОТКАЗВАТ да обличат Мелания

Френската дизайнерка Софи Теале се вдигна на бунт срещу новата Първа дама на САЩ - Мелания Тръмп...

All fashion преди 7 години

Френската дизайнерка Софи Теале се вдигна на бунт срещу новата Първа дама на САЩ - Мелания Тръмп.

Базираната в Ню Йорк създателка на модни дрехи категорично обяви, че няма да облича съпругата на Доналд Тръмп. В открито писмо Софи заяви, че политическите възгледи на новия президент на Америка са ужасни и помоли колегите й също да последват примера й да не помагат стилно на Мелания.

"Няма да позволя да бъда асоциирана по никакъв начин с новата Първа дама, нито пък с новия президент на САЩ, чийто расистки, ксенофобски и сексистки виждания са абсолютно несъвместими с общите ценности, с които живеем", гласи част от изявлението към медиите Теале.

За момента Софи Теале е първият дизайнер, който отказва да бъде свързван с Мелания Тръмп, но мнозина подозират, че едва ли ще е последния.

Припомняме, че предшественичката на Мелания - Мишел Обама, бе любимка на много лица от модния бизнес. Да не говорим, че съпругата на Барак Обама все още е наричана най-стилната Първа дама на САЩ раждала се някога.

За еволюцията в стила на Мелания Тръмп пък ви разказахме ТУК!
 

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".