Следва

Кой какво облече на Американските музикални награди

Джиджи Хадид се преоблече цели ШЕСТ пъти за едно събитие

Пределно наясно сме, че Джиджи Хадид е свикнала светкавичното преобличане зад сцена и сменянето на тоалет след тоалет...

All fashion преди 7 години

Пределно наясно сме, че Джиджи Хадид е свикнала светкавичното преобличане зад сцена и сменянето на тоалет след тоалет.

На вчерашните Американски музикални награди 21-годишният модел обаче направи същински фурор. За събитието Джиджи смени цели 6 аутфита, кой от кой по-сексапилни и внушителни.

Като за начало Хадид се появи по червения килим в уникална бяла дантелена рокля без рамена. Девойката изглеждаше повече от изкусително, а гримът й беше дотолкова изпипан, че дори структурата на лицето й бе леко променена. Модни критици обаче обявиха, че Джиджи се е пременила в сватбената рокля на годината, а ние сме много съгласни с тях, че "бялото видение" наистина седи очарователно на модела.

Джиджи, която всъщност го играеше ко-хост на церемонията, откри вечерта изрязана червена рокля с едно рамо на Atelier Versace, която перфектно описваше стройната фигура на Хадид.

След това блондинката се качи на сцената в сребрист полупрозрачен гащеризон, който пък не криеше пищното й деколте. След тази блестяща визия Джиджи се премени в бял сет от убийствен блейзър с метални акценти и къси панталонки - дело на Julien Macdonald.




За дебюта си като водещ Хадид заложи още кожена рокля на Julien Macdonald, която отново не прикриваше много, тъй като акцент бяха дълбокото деколте и изрязаните й страни. А също така и на блестяща вечерна рокля, в черно, която с изкусителната си цепка показваше убийствените крака на Джиджи.




More All fashion