Следва

Криси Тайгън си развя ГОЛИТЕ прелести

Стилно съкровище: 90 кадъра "На прощаване" с Мишел Обама

Наричат я национално стилно съкровище, най-модерната Първа дама на САЩ, фешън икона и какво ли още не...

Други преди 7 години

Наричат я национално стилно съкровище, най-модерната Първа дама на САЩ, фешън икона и какво ли още не.

Мишел Обама определено успя да остави категоричен, и дълбок, отпечатък в политическата и публична история на страната си.

За цели 8 години стилът на съпругата на 44-ия президент на САЩ - Барак Обама, еволюира много, подкрепен от чудесните физически дадености на Мишел. Куп модни критици неспирно са възхищаваха на стиловите й избори, а фешън дизайнери се избиваха да я обличат в колекциите си.

Първата дама не носи вече толкова дълга косата си, нито пък гримът й е толкова тежък, но чувството на елегантност и стил във визията й продължават й до днес.

Госпожа Обама ще е Първа дама още едва няколко седмици, но определено ще остави характерната следа, за която мнозина биха убили - да е най-стилната и най-обичана съпруга на американски президент.

Новата Първа дама - Мелания Тръмп, също достатъчно стилна и с добър моден опит зад гърба си, определено има доста висока летва за достигане. Ще следим, а дотогава - разхитително възклицаване по госпожа Обама в точно 50 убийствено добри по отношение на елегантност кадъра. В галерията!  

More Други