Следва

Разкрихме изненадата на Кайли Дженър! Ето каква е...

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Музикалните събития в Америка, независимо от какво естество, раждат не един или два модни гафа в същинския смисъл на думата...

All fashion преди 7 години

Модни гафове в музиката

Музикалните събития в Америка, независимо от какво естество, раждат не един или два модни гафа в същинския смисъл на думата. И тъй като в неделя вечерта се състояха Американските Музикални Награди, бързаме да подберем най-смешните визии, които, надяваме се, ще дадат добър старт на вторнишката сутрин. Изключително добри визии, разбира се, не липсват, но не това е темата на традиционната ни рубрика...

От отровни нюанси в косите, дантелени бюстиета, голяма липса на плат и цепки все на неподходящите места, всички най-забавни и поучителни визии за това как не трябва да изглеждат звездите, разглеждаме тук>>

На снимката горе: Сиара в Stephane Rolland


Ариана Гранде


Кеке Палмър


Кат Греъм


Лорън Джиралдо


Айдина Мензел


Дани и Бела Торн


Fifth harmony


Оливия Мън в Reem Acra

Проблемната първа дама

И тъй като новата първа дама на САЩ е, може би, най-обсъжданата личност на момента, няма как да не вкараме в гафовете на седмицата историята, която ти разказахме тук. Накратко обяснено, френската дизайнера Софи Теале публично отказва да облича Мелания Тръмп заради вижданията й, както и съответно, тези на съпруга й. Тя публикува писмо, в което дава ясно обяснение за решението си и призовава колегите си да постъпят по подобен начин: "Няма да позволя да бъда асоциирана по никакъв начин с новата Първа дама, нито пък с новия президент на САЩ, чийто расистки, ксенофобски и сексистки виждания са абсолютно несъвместими с общите ценности, с които живеем", гласи част от изявлението към медиите Теале.

Очакваме развитието на дизайнерския бойкот с огромен интерес...

Деми Мур по чорапки

Намираме Деми Мур за изкусителна жена, която искрено харесваме, но този път, уви нещо не е наред с визията й. Миналата седмица, по време на премиерата на Дейвид О. Ръсел Past Forward, актрисата се появи с неособено добра за ръста и възрастта й фигура, допълнена от телесни стилето и чорапки. Не че имаме нещо против комбинацията от обувки на ток+чорапи, напротив, харесваме я много, но когато е в адекватен стайлинг.

Роклята е прекалено кукленска, леко голяма и в измити тонове и смеем да твърдим, не подчертава нито една от даденостите на 54-годишната Мур. Също така, високият ток с чорапки кара визията да изглежда още по-нелепо, вместо привлекателно и смело.

Zara+Uniqlo=McDonald's

Off-White е един от най-популярните в момента брандове, а креативният му директор, Върджил Абло, е истинска звезда, дизайнер на колекциите на Кание Уест Yeezy, а Риана е една от най-върлите му почитателки. Освен всички тези позитиви, дизайнерът е под постоянни нападки от страна на клиентите си заради високите цени на артикулите.

По-голямата част от тишъртите струват между 200-400$, а суитчерите достигат до 672$. В отговор на купищата обвинения, миналата седмица по време на медийно събитие в Ню Йорк, дизайнерът заяви, че цените на дрехите му са такива, защото се използват единствено луксозни платове и се плащат нормални заплати на работниците: "Един тишърт Off-White струва 200$, но не разчитайте на Zara и Uniqlo да ви запознаят с цените на един артикул, защото това не е мода. Това е McDonald's, а здравето ви е пряко свързано с пилешките хапки за 99 цента."

Няма как да не подкрепим думите на дизайнера, имайки предвид как high street брандовете не просто крадат дизайна, но и пускат подобния продукт месеци преди дизайнерския. Целият този процес вреди много на творческите създатели, защото, съвсем разбираемо, потребителите биха предпочели по-евтината имитация на даден артикул пред оригинала.

More All fashion