Следва

Дженифър Лорънс проговори за новото си гадже

Кание Уест влезе в болница!

Кание Уест е приет в болница по спешност

Други преди 7 години

Кание Уест е приет в болница по спешност.

Според запознати рапрът е получил нервен срив и е бил жертва на няколко паник атаки.

Близък на Кание издава, че напоследък певецът тотално изключвал съня от ежедневния си график и прекарвал по близо 48 часа без да помирише възглавница.

"Той беше тотално извън контрол, буквално се тресеше от нерви и най-малките неща можеха да го изкарат извън кожата му. Нито спи както трябва, нито се храни подобаващо, ето че и всичко доведе до срив", казва приятелят на Уест.

Междувременно светските клюкари упорито шушукат, че Кание и половинката му Ким имат сериозни брачни проблеми и буквално са пред развод. За момента обаче двойката не е потвърдила грозните слухове.

Освен това от скоро време Уест има сериозни проблеми с един от най-близките си колеги Джей Зи. Двамата са имали свада и сега не си говоря, като запознати издават, че дори няма да довършат общата си музикална работа.

"Кание е пределно на ясно, че ако Джей му стане враг, то музикалната му кариера може да се срине със земята", издава човек от шоубизнеса.

За момента Кание Уест е отменил датите от световното си турне, като експерти издават, че това ще му коства повече от 10 милиона долара.


More Други