Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица от Ерих Мария Ремарк

Сладък фестивал за сладка зима малко преди Коледа

Най-сладкото място тази зима ще е на 17 и 18 декември в София Тех Парк, където заедно с дядо Коледа ще присъстваме на Сладък Фестивал за десерти...

 

All About Life преди 7 години

Най-сладкото място тази зима ще е на 17 и 18 декември в София Тех Парк, от 10:00 часа, където заедно с дядо Коледа ще присъстваме на Сладък Фестивал за десерти. Освен всички лакомства, на които ще може да се насладим, ще има и различни забавления – фокусници, игри за децата, шарен захарен памук и много други.

Навън може да е студено и снежно, но най-вкусното и ароматно греяно вино по специална коледна рецепта, ще ни сгрее. 

Ще ни посрещнат над 40 подбрани сладкари с всякакви десерти – от шоколадови торти до топли кроасани, от шарени макарони до вкусни ръчно изработени бонбони, ароматно кафе и интересни сладки коктейли – всякакви десерти за всеки вкус.

Тази година можемда оставим Коледните подаръци за последния момент, защото на Сладкия фестивал ни очакват много сладки подаръчни комплекти. Освен това има голям детски кът, където дори малчуганите ще могат да се забавляват в Коледните детски работилници. А ние, по-възрастните ще имаме възможност да направим сами вкусен домашен шоколад или здравословни десерти с Биляна Йотовска. 

Билети можем да закупим на входа, онлайн от Тикетпро, както и от партньорските им каси.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.