Следва

Лика-Прилика - Фамке Янсен Vs. Диана Любенова

От архива - Емблематичната любов на Кейт и Джони

С лека носталгия си спомняме времената, в които по кориците на списанията, хванати ръка за ръка, редом един до...

Лица преди 14 години

С лека носталгия си спомняме времената, в които по кориците на списанията, хванати ръка за ръка, редом един до друг, стояха Кейт Мос и Джони Деп. Звездната двойка разгърнала пред очите ни мащабите на своята собствена емоционалност, е един приятен спомен, който измъкваме от архивите на печата. Британски супер модел, модна икона и ужасно талантлив актьор, холивудски секс символ – убийствената комбинация, която ще помним още дълго време. Нещо като Брад и Анджелина, в един не толкова бляскав и съвършен вариант.

С безброй връзки зад гърба им, двамата се срещат за първи път в кафе “Tabac” през далечната 1994г. и любовта избухва. В интервю, дадено за списанието “Spin”, Кейт споделя, че не е било любов от пръв поглед. “От момента, в който го видях - не, но в момента, в който започнахме да си говорим, аз вече бях наясно, че ние ще бъдем заедно. Никога преди не съм усещала подобно нещо”.



Публично те обявяват връзката си, демонстрирайки интимната си близост на премиерата на късометражния филм “Banter” през февруари същата година. Това е и първият път, в който двойката е заснета. Оттам нататък следват многобройните прояви на папараците, които смущават току-що намерилите се влюбени. Заснети на своята почивка на острова “St. Bart”, докато обикалят с луксозната си яхта, Кейт и Джони са страстни, разменят си целувки и не отлепят очи един от друг.



Това е началото на тази романтична и оказала се прекалено явна любов. Следена с притаен дъх от всички техни фенове, дала шанс за множество спекулации, тяхната връзка е плод на любовта помежду им, а финалът й - резултат от прекомерния интерес на медиите и публичността във взаимотношенията им. Тя, освен красива, е и много драматична. Цели четири години, изпълнени с трагизъм, кратки раздели и събирания. Хилядите километри, предположили постепенно зараждащата се дистанция, противоречията и умората от ставащото около звездната двойка, са причина за оконачателния разрив в този романс.

Станали свидетели на това прекрасно чувство, оттърсвайки се трудно, ние отдаваме нужното внимание на обичта между тези две умопомрачително красиви и известни личности, които показаха на света как приказките стават реалност, макар и за кратко.

More Лица