Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 13 Darphin For the Love of Beauty

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица от Ерих Мария Ремарк

Той е един от най-великолепните автори на 20 век, от тези, които оставят нещо, за което да мислим дълго след като сме затворили книгата...

Celebrities преди 7 години

Той е един от най-великолепните автори на 20 век, от тези, които оставят нещо, за което да мислим дълго след като сме затворили книгата, а понякога и завинаги. Той пише за любовта, свободата и истински важните неща в живота, които понякога просто не забелязваме или може би забравяме.

Той е Ерих Мария Ремарк, познавачът на човешката душа, от чиито вечни думи се вдъхновяваме. Винаги. И днес.

 

"Това, което човек не може да получи, винаги изглежда по-хубаво от онова, което има. В това се крие романтиката и идиотщината на човешкия живот."

"Такъв е светът: може да се превърнете в ангел, глупак или престъпник – и никой няма да забележи. Но, ако ви липсва едно копче, всички ще го видят."

"Човек не може да заключи вятъра, нито водата. Ако ги заключи, те се развалят. Затвореният вятър се превръща в застоял въздух."

"Любовта не е езеро, в което всеки може да види отражението си. Любовта има своите приливи и отливи. Крушения, потънали градове, октоподи, бури, сандъци със злато и перли. Но перлите се намират надълбоко."

"Съжаленията са най-безсмисленото нещо на този свят. Човек не може да върне, нито да поправи нещо. Иначе всички щяхме да бъдем светци. Целта на живота не е да ни прави съвършени. Съвършенството е за музеите."

"Същото е и с човека - дай му мъничко власт, и ще видиш как той заради нея ще забрави всичко. Това идва от само себе си, защото човек е преди всичко животно, и само отгоре-отгоре, като филия хляб с масло, е намазан с малко приличие и човещина."

"Скромността и верността към дълга са възнаграждавани само в романите. В живота такива хора биват използвани, а после ги изтласкват настрана."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.