Следва

За Хайку-то в косите и ноктите от Stephan

LR Health and Beauty – пътят на успеха и в България

През октомври близо 1000 сътрудници на LR Health & Beauty отпразнуваха ...

Body преди 7 години

През октомври близо 1000 сътрудници на LR Health & Beauty отпразнуваха постигнатите през годината успехи в луксозната атмосфера на зала EFE на хотел Маринела. На грандиозното събитие присъстваха представители на мениджмънта, сред които вицепрезидентът на LR за Централна Източна Европа г-н Себастиан Бако и изпълнителният директор на LR Полша г-жа Анна Озимек, които поздравиха българските сътрудници за високите постижения.

Немската компания LR Health & Beauty e на българския пазар от 2009 г., като тази година отбелязва ръст в продажбите от 18%. Изпълнителният директор на LR България г-жа Иванина Донно заяви, че това е само началото на един път, наситен с много успехи и компанията тепърва ще се разраства с все по-високи темпове. LR Health & Beauty предлага продукти за здраве и красота, които все повече печелят доверието на българските потребители с високото си качество, сертифицирано от международни институти.

Мотото на компанията “More quality for your life” е определящо не само за продуктовото портфолио, но и за алтернативния бизнес модел, който предлага. LR Health & Beauty предоставя на всеки, който е мотивиран да успее, шанса да постигне едно по-добро качество на живот. Сътрудниците на компанията имат възможността да развиват собствен бизнес без ограничение на доходите според вложените усилия на базата на коректна и прозрачна система за възнаграждения. Компанията осигурява необходимото обучение на всеки един етап от тяхното развитие. По време на събитието някои от най-успелите сътрудници бяха наградени за постигнато по-високо ниво в кариерата с LR, а четирима от тях получиха ключовете на 4 чисто нови автомобила Mercedes Benz.

Александра Жекова, сноуборд състезателка със световни постижения също бе сред специалните гости на събитието. Тя разказа от сцената своята вдъхновяваща история на успеха и изрази радостта си от факта, че може да бъде лектор пред хора със сходни ценности, които работят със страст и целеустременост за своето развитие. Александра разкри, че и за нея непрестанният стремеж към по-високи върхове е пътят за осъществяване на личността – водеща идея и в бизнеса на LR Health & Beauty.

За информация как да станете сътрудник на LR Health & Beauty, пишете на [email protected]

More Body