Следва

11 храни за ПО-ДОБРА мозъчна дейност

Фаворитите ни от История Осма "КРУШИТЕ" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме ...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ОСМА ТУК

Анелия Върбанова

"...Планът беше задействан. Изпълнението предстоеше. Мъфини с круши. Ммм, преглътна Вяра. Сладкото изкушение, с което утешаваше своята ранена душа, бе много повече от малко кексче, бе бягство от реалността, спомен за един отминал ден, една реалност и една мечта.

Два часа по-късно Вяра стоеше на удобния диван с мъфин в ръка и чаша топъл чай. А спомените превзеха настоящето толкова бързо и така безмилостно, че стопиха тъгата и върнаха усмивката на лицето й.

Пак бе пред киното, тъкмо изтриваше с кърпичка размазаната спирала, когато една ръка я хвана под лакътя. Вяра се обърна рязко и видя мъжа, който бе стоял до нея по време на прожекцията и преди края се беше измъкнал почти незабелязано. Незабелязано за другите, но не и за Вяра, тя веднага усети липсата му. Така осезаемо и неочаквано за нея чувство. Както неочаквано се бе загнездила любовта към един непознат..."


Теодора Борисова

"...Във вълнението си изтърва крушите на земята и те се претърколиха около нея!

Хора се разминаваха и я поглеждаха с лека усмивка - породена от съчувствие, че трябва да събира плодове с късата червена рокля, с която беше!

Мъжът, заради който се беше разсеяла, без да кажа дума, започна да събира плодовете в чиста торбичка , за която помоли продавачката от близката сергия!

Набързо ги събра, подаде й ги , тя му благодари и го попита обича ли ретро филми!

Той замълча, явно не си я беше спомнил и отбеляза, че навремето много е посещавал единственото кино с ретро сюжети в града! Това е много хубаво, отвърна тя!

Бръкна в чантата си и му подаде..."



Ето и фаворитите ни от ИСТОРИЯ ПЪРВА , ИСТОРИЯ ВТОРА , ИСТОРИЯ ТРЕТА , ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА ,ИСТОРИЯ ПЕТА , ИСТОРИЯ ШЕСТА и ИСТОРИЯ СЕДМА.    

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.