Следва

Dare U: Холограмни устни

Test Drive: Наситено черно, по-изискано и ДРЪЗКО от Bourjois!

Като едни стилни и модерни дами обичаме да следим освен фешън и бюти тенденциите, а тази зима те ни подканват да сме естествено шикозни и елегантни като парижанките...

Hair преди 7 години

Като едни стилни и модерни дами обичаме да следим освен фешън и бюти тенденциите, а тази зима те ни подканват да сме естествено шикозни и елегантни като парижанките.

За да се сдобием с един интензивен и дързък, но изпипан до безобразие грим се доверяваме до новото трио на Bourjois, което ни обещава класически блясък в очите.

Ultra Black Collection на Bourjois се състои от спирала за очи, очна линия и молив за вежди.

Досущ като изкусителните французойки започваме с нанасянето на спиралата Ultra Black Volume Reveal, чиято четка придава обем на всяка една мигла и ни обещава дълготрайност до 24 часа.

3X увеличаващото огледало пък ни позволява да се гримираме в забързаната суматоха на офиса, приготвяйки се за среща. И Voila! максимална интензивност на цвета и обема върху всяка една мигла. А черното...черното отива както на по-светла кожа, така и на по-тъмна.

За още по-смел и ослепителен поглед грабваме очната линия Liner Feute Slim Ultra Black. Докато я нанасяме мечтаем за малко кафене на брега на Сена и красив сервитьор, който да се любува на дълбокия и черен акцент върху очите ни.

Плътната очна линия изразява двойната ни личност - осмеляващата се и тази на нежни мечтателки. Наситената й черна формула и финият и тънък скосен апликатор ни позволяват супер прецизно нанасяне - точно като при професионалните гримьори.

И аз мога! И тя може! Моята е по-плътна за "котешки поглед". Нейната по-тънка за деликатно подчертаване на формата на очите. И при двете резултатът е спиращ дъха!



Завършваме перфектната си визия с Brow Duo Sculpt, който е последният щрих от нашия наситен черен грим. Все пак красивите мигли и дръзките очи се нуждаят от перфектните вежди, подчертаващи искрящия поглед.

Brow Duo Sculpt на Bourjois е молив 2 в 1 за вежди, който оформя и подчертава погледа в една единствена стъпка.

С единия край оформяме веждите си. Моите по-тъмни в унисон с матовата ми кожа, а нейните по-светли, заради порцелановата й кожа като на кукла.



С другия край - хайлайтър, озаряваме и подмладяваме погледа си. Слагаме точно под арката на веждите и разнасяме бързо и лесно. Универсалният леко перлен нюанс изсветлява участъците попадащи в сянка и заличава несъвършенствата.



И ето че с тези три нови иновативни продукта на съюзника ни Bourjois постигнахме така желания и модерен по-черен, по-интензивен и по-експертен от всякога грим!

More Hair