Китай иска, Китай може, с една дума – HUAWEI

Макар и балканската ни скептичност към непознатото, ние, българите все повече отваряме съзнанието и желанията си към откривателства и новости...

Макар и балканската ни скептичност към непознатото, ние, българите все повече отваряме съзнанието и желанията си към откривателства и новости. Доказателство за това е любопитството ни към всяка технологична джаджа, която е полезна за всеки един наш каприз. Както и фактът, че расте броят на познатите ни, притежаващи смартфон или таблет с марката Huawei.

Е, мили приятели, с радост споделяме с вас, че първият в България център за обслужване, индивидуална грижа и поддръжка на мобилните ви устройства, вече е на ваше разположение от днес! И при това с изключително удобна локация в центъра на София на ул. „Леге” 6, всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 ч. С което не си и помисляме, че ще затриете или повредите мобилното си устройство, а по-скоро ще намерите приятно и уютно местенце, в което да изпиете чаша кафе или чай, докато любезните и компетентни момичета и момчета ви обясняват за новите и напълно оригинални аксесоари на марката, както и за най-актуалните устройства и апарати, които се предлагат на българския пазар с марката Huawei.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.