Следва

Face to face... с Ирена, след Безбог и Златен леопард в Локарно

Китай иска, Китай може, с една дума – HUAWEI

Макар и балканската ни скептичност към непознатото, ние, българите все повече отваряме съзнанието и желанията си към откривателства и новости...

All About Life преди 7 години

Макар и балканската ни скептичност към непознатото, ние, българите все повече отваряме съзнанието и желанията си към откривателства и новости. Доказателство за това е любопитството ни към всяка технологична джаджа, която е полезна за всеки един наш каприз. Както и фактът, че расте броят на познатите ни, притежаващи смартфон или таблет с марката Huawei.

Е, мили приятели, с радост споделяме с вас, че първият в България център за обслужване, индивидуална грижа и поддръжка на мобилните ви устройства, вече е на ваше разположение от днес! И при това с изключително удобна локация в центъра на София на ул. „Леге” 6, всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 ч. С което не си и помисляме, че ще затриете или повредите мобилното си устройство, а по-скоро ще намерите приятно и уютно местенце, в което да изпиете чаша кафе или чай, докато любезните и компетентни момичета и момчета ви обясняват за новите и напълно оригинални аксесоари на марката, както и за най-актуалните устройства и апарати, които се предлагат на българския пазар с марката Huawei.



Една от приятните изненади за всеки един притежател на китайското чудо е, че независимо откъде е закупил устройството, дори и извън пределите на страната ни, то ще може да бъде прието за „преглед” в обслужващия център, в случай, че има нужда от ъпдейт. А другата страхотна новина е, че ако сте заети, изморени, болни или просто не ви се излиза, съвсем скоро ще можете да се възползвате от иновативната услуга “Door to door”, и пожеланото от вас ново устройство или ремонта по старото ви да се случи, както се казва „на крака”.

В това ни убеди Петър Карапетров, мениджър сервизно обслужване в компанията на официалното откриване на офиса, и допълни: „В центъра сме си поставили за цел да осигурим на нашите клиенти пълна поддръжка на техните устройства, да ги съветваме и насочваме в техните въпроси и запитвания, и всичко това в една приятна обстановка – в нашия нов дом! Високо ценим тяхната обратна връзка, като по този начин те ще усетят лично необятния свят от възможности, които Huawei предоставя!“. А Джеферсън Джан, директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония, с усмивка сподели: „Радваме се да открием нашия първи център за поддръжка на Huawei устройства в България! За нас това е ключов и повратен момент за развитието ни на българския пазар, като имаме амбицията да открием още центрове и в други градове на страната. Защото, както е един от преводите на думата Huawei – Китай иска, Китай може!“.


Петър Карапетров

В магазина-офис-център по поддръжка вече могат да се видят тазгодишните модели на компанията Huawei Mate 9, Huawei P9, Huawei P9 lite, Huawei nova, Huawei Honor 7 Lite, Huawei Honor 8, умният часовник Huawei Watch, Huawei Media Pad M3 и Huawei Media Pad T2.


Кристина Щерева, Джеферсън Джан и Петър Карапетров

Услугите и продуктите на Huawei се разпростират вече в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком индустрията и е посветена на това да предоставя последните технологични развития на потребителите по света.

За повече информация можете да посетите сайта consumer.huawei.com


Eкип офис-център

More All About Life