Новите АРТ Лица – Петра Агатоклеус

Срещаме Петра тъкмо, когато получава наградата си за резиденция в Cité des Arts, Париж след дипломирането си като Магистър „Живопис“ в НХА...

Срещаме Петра тъкмо, когато получава наградата си за резиденция в Cité des Arts, Париж след дипломирането си като Магистър „Живопис“ в НХА. Очарователната художничка с огнена коса грабва вниманието ни с прецизна реалистична живопис. За свой дипломен проект тя представя едно пътешествие из спомените – тършувайки на тавана при баба преоткрива потъналите в забвение играчки от детството, спомня си емоциите, детството, но не като нещо далечно и загубено, а като растеж и равносметка. Палитрата ѝ е ярка, пулсираща с цвят и живот. А сега накъде? Питаме Петра за следващите ѝ проекти, за мечтите, изложбите и всичко останало.

Следете нейната работа тук и тук>>

V.S.: Опиши се с няколко думи, разкажи какъв човек си ти?
П.:
Какъв човек съм...Не съм сигурна дали познавам себе си толкова добре, за да кажа. Все още се опитвам да го постигна това, обаче за нещо, което съм сигурна е, че съм много труден характер.Не мога да кажа,че съм общителен човек, но това зависи много от човека, който е срещу мен. Обичам да пътувам, да пия кафе и да ям.

V.S.: Как започва един твой ден?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.