Следва

Морски полъх от Запад

Trend Report - Финтифлюшки разни

Навън е лято. Зелено е, красиво е, ухае цветно, а гледката е жива и ярка. Със сандали си, чувстваш се лека. Някакви...

All fashion преди 14 години

Навън е лято. Зелено е, красиво е, ухае цветно, а гледката е жива и ярка. Със сандали си, чувстваш се лека. Някакви леки материи галят кожата ти и се люлеят в такт с твоята походка. И за да бъде пълна и цялостна тази визия, липсват само “благоуханните” акценти, чиято естетическа функция е да се внесе още повече настроение и нежна изящност върху вече подбраното облекло.

Подсилват индивидуализма ти и показват по фин начин предпочитанията ти към символите на природата и живота, защото това лято, всички тези мънички детайли по твоето облекло се превръщат  в един основен такъв - Романтизма, кацнал на различни места по твоите дрехи.

Дали ще са шарени пеперудки, изработени от текстил или ще са миниатюрни цветенца, направени от пайети и благороден метал, всяко едно от тези украшения и бижута е обединяващият елемент на твоя ежедневен или вечерен outfit.



Спокойно можеш да се потопиш в собственото си въображение и да решиш как и с какво да съчетаеш тези слънчеви акценти. Ярко лилава шапка, странни по размер, материя и формa финтифлюшки, огромна цветна, функционална торба, играеща ролята на чанта, или елементрано изработени, но ефектни брошки - поотделно те представляват един свеж и забавен начин да се усмихнеш на деня и на хората около теб.

Контрастират дискретно на по-скучноватите и еднообразни дрехи, пък и са хитра възможност да преобразиш и префасонираш омръзналото ти облекло. Придават нов облик и настроение, а местата, на които можеш да се сдобиеш с тези аксесоари са много.

Вариантите са да си изработиш ръчно, използвайки различни мъниста или пък да вземеш “назаем” някакъв доста впечатляващ елемент от стара дреха. А ако нямаш време, можеш просто да се отбиеш в някой секънд хенд, магазин за художнически материали или магазин за копчета, в който да преоткриеш света на цветовете и летния, оригинален дизайн на тези финални елементи. Успех, деца на цветята!

More from View Sofia

More All fashion